Minden arab szarmazasu fiu egyforma?
Persze, mind gépeket térít el és felrobbant, ha nem figyelsz.
Hogy lennének már egyformák?
2012. szept. 6. 22:23
Minden magyar egyforma? Minden német egyforma? Előbb gondolkodj már. Neked minden egyes ismerősöd egyforma?!
2012. szept. 6. 22:26
A kultúrájuk egyforma,általában a hitük,és a világnézetük is egyforma.Ezek idegenek,és sok esetben elfogadhatatlanok egy európai ember számára,főleg egy nő számára.Sok veszéllyel járhat egy ilyen találkozás,mert a szerelem elmúlik.
2012. szept. 6. 22:26
Nagyrészt egyformák. Ők sokkal egységesebbek gondolkodásban, viselkedésben, életvitelben, mint az európaiak vagy magyarok.
Ritka kivétel közülük, aki tud normálisan, európai módon viselkedni.
Furcsa ízlése van a húgodnak... De remélhetőleg majd kinövi.
2012. szept. 6. 22:36
Ha a húgod csadorban, meg hasonló hacukákban szeretne járni pár éven belül, hajrá.. Ja, és ha szereti, hogy mindig korlátozva van mindenben. Igen, általában egyformák.. Itt a környékünkön nem egy magyar lány él arabbal. Tragédia :((( A gyerekem egyik csoporttársáék most szöktek angliába a gyerekekkel apuka elől, aki arab.
2012. szept. 6. 22:41
Eléggé közös tulajdonságuk, hogy a kultúrájukból fakadóan a nőket nem tartják egyenrangúnak. Ezt lehet kimagyarázni, de így van. Náluk ez a normális értékrend, és nem igen állnak át európaira. Pl. én sok arab orvost ismerek. Ugyan van magyar feleségük, de az arab vérmérsékletük megmaradt: pl a hűtlenség is teljesen általános náluk, megtehetik, mert náluk a férfiaknál ezt szabad. Nőt meg is ölnének érte.
2012. szept. 6. 22:47
7/24 A kérdező kommentje:
Nagyon feltem, mert meg jot nem hallot am roluk. Masresz annyira boldog, csak meselt meselt kacagott egesz nap. Jo erzes igy latni de felek is. Direkt a fiuval nincs bajom, illemtudo vicces modern felfogasu, de arab ( Libanoni), es a neveltettese vallasa kulturaja stb...
Megis csak egy mas vilag
Amennyiben arra érted, hogy elhurcolják magukkal a fehér nőket vissza a szülőhazájukba, mindenféle nevetséges gúnyákba bujtatják őket erényövvel, és megtiltják nekik a kijárást, a pasikkal ismerkedést, mint egy jó arabhoz szokás, akkor igen, minden arab férfi egyforma.
2012. szept. 6. 22:53
Én, mint muszlim nő mondom, hogy arabból van ilyen is, olyan is, de az általánosságban elmondható, hogy arról az arabról, amelyik nem-muszlim európai lánnyal kezd, az nagyon rossz véleménnyel vannak mind az arabok, mind a nem-arab muszlimok.
Hosszú lenne elmagyarázni a miérteket, de higgy nekem. Ha egy muszlim férfinek nem fontos az izslám, ás nem fél Allahtól, akkor bármire képes. És olyan nincs, hogy ő hithű muszlim, de nem zavarja, ha a barátnője nem muszlim.
2012. szept. 6. 22:54
10/24 A kérdező kommentje:
Muszlim no vagy es magyar? Akkor egy fiu miatt lettel te is az?? Az ilyesmiktol feltem ot is. Kerlek ne erts felre nem akarok itelkezni senki felett.
Kapcsolódó kérdések: