Nálatok a paplan húzat mindig egyforma?
Mindig figyeltek rá, hogy párba legyenek, vagy valaki erre nem figyel?
Nálunk nem mindegyiknek van párja, és néha kerül csak sor ugyanolyanra, kinél, hogy van ez?
Nem mindig egyforma, sőt gyakrabban nem egyforma.
Nem vettük kettesével az ágyneműt.
Nekem még a zoknim sem mindig egyforma.
Az ágyneműhuzat meg alvásra való, nem mutogatni.
Nálunk nem is látszana, ha párban lenne, mert mindenki a saját ágyában, saját szobájában alszik. A páromnak nincs is paplanhuzata, nekem van, egyéni és sárkányos :)
Szeretem, ha nem egyformák a dolgok, a nappali csillárnak is 3 ilyen, 1 olyan búrája van :)
Néha a zoknit sem párban hordom, poénosabb.
Ha egy ágyban aludnánk, akkor is max. arra figyelnék, hogy mindenképpen egyéni legyek, arra semmiképp, hogy egyforma. Bár ha lenne valami gyönyörű szett, 2 különböző, de összeillővel, az tetszene.
Igen, mindig egyforma. A családi ágyban használt ágyneműkből direkt kettőt veszek mindig.
A dupla paplan nem szeretem.
Köszönöm a válaszokat.
Nekem sokszor még a sajátom sem egyforma, valaminek itthon nincs meg a párja , és kénytelen vagyok különbözőt felhúzni,de végülis rajtam kívül senki nem látja :).
Nálunk mind egyforma, fontos az esztétikusság.
Amúgy huzat, és nem húzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!