Egyszerűen el telik egy pár hónap, és mind lusta lesz, meg nem csinál meg semmit, pedig az elején segítő készek voltak, és sok mindent megtettek! Egyszerűen lehet velem van a baj, és elkényeztetem őket? az össze kapcsolatom ezért ment tönkre, mert nem bírtam elviselni hogy ilyenekké váltak! Tuti velem van a baj!
Te fogsz ki ilyen gyökereket. Netán apád is ilyen volt?
2016. márc. 18. 11:37
2/16 anonim válasza:
Felvetődött, egy kérdésem... Kipróbáltad már az összes férfit, hogy tudod? Ha igen, akkor veled van a baj, ha nem akkor ne vonj le következtetéseket, az összes férfiről.
Amúgy azért van, mert a nő olyan, hogy megtehetik mellette. Vagy tuskó..
2016. márc. 18. 11:40
3/16 anonim válasza:
Mivel mindig ugyan olyan típust fogsz ki, nyilván veled van a baj.
2016. márc. 18. 11:41
4/16 anonim válasza:
Szia!Ne csak magadban keresd a hibát.Persze mi nők is hajlamosak vagyunk túlzásba esni,úgy fogjuk fel nem segítőkészek.Abban is van valami,hogy elején igen,elkényezteted,ink.probálj meg nem olyan odaadó lenni,ő is tegyen ezt azt! :-) 31/N
2016. márc. 18. 11:44
5/16 anonim válasza:
Azt várják, hogy kérd, hogy segítsenek. A férfiak maguktól nem veszik észre, hogy valamit csinálni kell. Eleinte kérdezik, mit segítsenek, egy idő után viszont azt várják, hogy oszd ki nekik a munkát. Mosogass el, légy szíves, vidd le a szemetet, töröld fel a vizet stb. Megcsinálják, hidd el.
2016. márc. 18. 11:55
6/16 anonim válasza:
Én meg a nőkkel járok így rendszeresen. 1 év alatt híznak 40 kilót, csak számítógépeznek, a másik a mesecsatornákat nézte éjjel-nappal 25 éves létére, ha én nem főztem , akkor legjobb esetben csak valami mirelit, vagy zacskós készételt ettünk, nem mosott, inkább elment a duriba ruhát venni, volt, hogy 3 zsák szennyest vitt fel a padlásra, mert már nem fért el a fürdőbe, a mosogatóba már penészedtek az edények , és még sorolhatnám holnap estig.
De nem általánosítok. Szerintem bennünk van a hiba, hogy nem szólunk semmiért, inkáb megcsináljuk mi, aztán ezt gyorsan természetesnek veszik. Én már évek óta inkább egyedül vagyok, mert belefáradtam ebbe.
2016. márc. 18. 12:06
7/16 anonim válasza:
Én azt látom hogy a nők még inkább ilyenek. Egy pár év alatt nagyon elhíznak, nem adnak magukra. Állandóan esznek , csámcsognak. Ugyhogy van ilyen is meg olyan is.
2016. márc. 18. 12:09
8/16 anonim válasza:
Hat ha az a minden ugy 4-5nel tobb, akkor igen, benned van a hiba, vagy ott hogy rosszul valasztasz, vagy ott, hogy kesobb nem szolsz, es folyamatosan csinalod egyedul.
Ha szo nelkul megcsinalsz mindent, akkor ne csodalkozz ha termeszetesnek veszik, az ember gyorsan hozzaszokik a johoz.
2016. márc. 18. 12:15
9/16 anonim válasza:
Van amikor valaki ugyanazt a típust vonzza be folyamatosan. Ennek elég elvont lelki okai lehetnek talán, a magyarázatot nem tudom én sem, illetve hogy mit lehetne tenni elenne. De dettó ez van nálam is, csak más probléma, mindig olyanokat fogok ki, akikről kiderül, hogy nincs rendes munkája/pénze, aztán összeköltözésnél tarthatom el én. A milliomos üzletemberek valamiért kerülnek. :)
2016. márc. 18. 13:23
10/16 anonim válasza:
NEM LESZ MINDEN férfi egyforma, a párom egyáltalán nem ilyen, söt az ismeretségi körömben sincs egyetlen sem, aki ilyeyn lett volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!