Most komolyan minden férfi egyforma? (többi lent)
Bármelyik pasival elkezdtem barátkozni és jóba lettünk az elején minden rendben van, jóba rosszba egymás mellett vagyunk, mindent megoldunk. De egy idő után megváltoznak, flegmáznak, jó magasról lesz*rnak, nem érdekli őket már az erzeseid, semmi. És mind ezt csinálta. És az exem is pont ilyen volt.
Minden pasi egyforma, mind ezt csinálja, vagy csak én találom meg a hülyéket?
Próbálj meg lefeküdni velük és fennmarad az érdeklődés! ;)
(Persze csak amíg van punci!) :D
AZért minden pasi egyforma mert a te szüleiddel sincsenek rendben a saját dolgaid, egyrészt, másrészt meg szeirnted 3 MILLIÁRD pasi (tegyük fel 7 mrd fele az) mind egyforma lenne? Kizárt, a hiba benned (is) keresendő - meg persze az hogy hagyod, hagyjátok kihűlni a kapcsolatot.
Hogyha az egyik fél már nem akarja, akkor te hiába raksz bele 10000% erőfeszítést ha ő nem szeretne.
Mindig kettőn áll a vásár, te is melléfoghattál, ahogyan ők sem állnak azon a szinten mint te.
Üzenem azoknak a lányoknak akik szerint minden férfi egyforma, hogy nem kellett volna mindet kipróbálni. :D
Egyébként igen, valószínű nem az udvarias, rendes, tisztességes srácokkal voltál eddig. Az elején nagy volt az érdeklődés és próbáltak úriembernek tűnni előtted, de az ember nem tudja sokáig megjátszani magát.
Nem a te hibád, sokszor én is meglepődök, hogy mekkora se..fejek képesek talpig úriembert játszani, ha megtetszik nekik egy hölgyemény. :D
Hát úgy látszik, hogy én vonzom a bunkókat.
Küldjenek el nyugodtan a francnba, nem érdekel, már megszoktam.
Harmadiknak: köszi, az lesz
Negyedik: rohadtul nem vagy vicces
Lehet, hogy bennem van a baj, nem tudom. Csak egy idő után az addig kedves pasik bunkók lettek.
Kedves utolsó. Nem próbáltam őket mind ki, ezek csak barátok voltak és csak egy pasim volt eddig. Ne ítélj el mielőtt ismernél. Köszönöm :*
Nos nem nem minden férfi egyforma úgy ahogy minden nő sem egyforma..
Valószínűleg azért voltak kedvesek eleinte, mert hát, hogy fogalmazzak csúful meg akartak "szerezni". Ezután meg az érdeklődés csökkent.
Biztos találsz majd mást is, kitartást.
Szép napot!
Köszönöm a választ, kedves vagy.
Neked is!
"Kedves utolsó. Nem próbáltam őket mind ki, ezek csak barátok voltak és csak egy pasim volt eddig. Ne ítélj el mielőtt ismernél. Köszönöm :*"
Nem elítélni akartalak, poénnak szántam. Ez a mondás jutott eszembe. Amúgy írtam is, hogy nem te tehetsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!