Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most komolyan minden férfi...

Most komolyan minden férfi egyforma? (többi lent)

Figyelt kérdés

Bármelyik pasival elkezdtem barátkozni és jóba lettünk az elején minden rendben van, jóba rosszba egymás mellett vagyunk, mindent megoldunk. De egy idő után megváltoznak, flegmáznak, jó magasról lesz*rnak, nem érdekli őket már az erzeseid, semmi. És mind ezt csinálta. És az exem is pont ilyen volt.

Minden pasi egyforma, mind ezt csinálja, vagy csak én találom meg a hülyéket?

2015. nov. 30. 16:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
:)))) minden nő egyforma?
2015. nov. 30. 19:04
 12/13 anonim ***** válasza:

"Üzenem azoknak a lányoknak akik szerint minden férfi egyforma, hogy nem kellett volna mindet kipróbálni. :D "

Mért? Hozzá kellett volna menni az első baromhoz? Mért baj, ha egy nő sok pasival van, és szeret élni?

De hogy a kérdezőnek is válaszoljak: nem, nem minden pasi ilyen, te találkoztál csak pont ilyenekkel. Vannak jó fejek köztük, akár kapcsolat, akár barátság.

2015. dec. 3. 10:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Megjegyzés: tudom, hogy az általam idézett rész egy szólás-mondás, de nem értettem korábban sem a lényegét.
2015. dec. 3. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!