Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért lesz minden férfi egyforma?

Mért lesz minden férfi egyforma?

Figyelt kérdés
Egyszerűen el telik egy pár hónap, és mind lusta lesz, meg nem csinál meg semmit, pedig az elején segítő készek voltak, és sok mindent megtettek! Egyszerűen lehet velem van a baj, és elkényeztetem őket? az össze kapcsolatom ezért ment tönkre, mert nem bírtam elviselni hogy ilyenekké váltak! Tuti velem van a baj!

2016. márc. 18. 11:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nincs szerencsém ezek szerint! :(
2016. márc. 18. 18:17
 12/16 anonim ***** válasza:
33%

nyugi minden pasi ilyen várják hogy te legyél pót anyuci

mindegyik beprobálkozik ezzel aztán ha nő erre nem kapható kivágják a hisztit hogy a nők milyen gonoszak...

főleg a mai puhapö'ök aki 30 felett is mama hotelben laknak

2016. márc. 18. 22:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy idővel mindenki változik, ki igy ki úgy. De az is igaz hogy elhanyagolják magukat az emberek. Nem lehet általánosítani. De én is úgy látom hogy a nők hamarabb elengedik magukat. Persze nekik ott van a "mentség" hogy gyereket szültem. Na a férfiakat se kell félteni, mert ők is megérik a pénzüket. De aki akar adni magára az tud tenni ellene. Szerintem itt is igaz az hogy egy családot nagy mértékben a nő, a családanya tart össze, tartja kordába. Ha ő elengedi magát akkor a férfi is nagy valószínűséggel, ott is jön a "sörpocak" .
2016. márc. 19. 07:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Elejétől fogva legyen kijelölve, mi az ő dolguk. Pl. ha egyikőtök inkább mosogatna, a másik porszívózna, akkor osszátok fel.
2016. márc. 19. 16:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem benned van a hiba,csak adj lehetőséget h mind a 2 kibontakozzatok a munkában"Nem minden férfi egyforma,de ha már együtt él egy nő és egy ffi,akkor tegyenek már egymásért az isten szerelmére!! Akkor miért is választotta egyik a masikat??
2016. márc. 20. 12:00
 16/16 Katona Dius ***** válasza:
5-el tudok egyetérteni. Én is úgy tapasztaltam kapcsolatai során, hogy önszántukból ritkán csinálnak házimunkát. Ha értelmesen megkéred (vagyis ne így "mosogassá má bazzee" :P), akkor nagy többségben megcsinálja. Persze férfi-függő ez is, de a többség elvégzi, ha megkéred valamire. Itt ugye hozzá kell tenni (a kérdező leírta, hogy ő is megteszi a maga dolgát, így ez nem rá vonatkozik), hogy kell ehhez, hogy a nő is elvégezze a maga részét a munkából, ne a díványon ücsörögve sorolja a tennivalót :D
2016. ápr. 1. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!