Én csak azért kínlódok a háztartással, mert sok olyan dolga van a páromnak, amihez nem akar idegent engedni.
Egyébként, ha elköltözünk és lesz egy záárható tárolónk is külön, takarítót fogok felvenni, mert az órabérünk a munkában több, mint amennyiért 2-3 óra alatt kitakarítanak és így nekem ha pénzben akarom elszámolni az időmet a takarítással pl. teljesen veszteséges. Inkább a gyerekekkel foglalkozok, vagy főzök, vagy dolgozom.
2015. aug. 8. 21:12
22/38 anonim válasza:
Nekem volt, és szívesen felfogadnék most is egyet, aki megbízható. Lenne rá időm, de utálok takarítani, a kupit viszont nem szeretem. Pár ezer forint egy óra, még csak akkora luxusnak sem mondanám, nekem teljesen természetes, hogy ha valakinek nem jelent gondot kifizetni, akkor inkább a családdal vagy egyszerűen pihenéssel tölti azt az időt.
2015. aug. 8. 21:18
23/38 anonim válasza:
Már miért lenne gond, es miert kellene megindokolni. Azert, mert, csak. Ezer oka lehet. A nők szeretik ezzel egymást bántani, bezzegelni. Mi egy nagy házban lakunk, amit en takarítok állandóan, egyebkent "raerek" itthon vagyok a gyermekemmel. De bizony, ha visszamegyek dolgozni, vagy jön a kistesó en bizony fizetek valakinek. Szeretnek minőségi időt tölteni a csaladommal, nem szeretnek frusztralt feleseg anya nő lenni.
2015. aug. 8. 21:21
24/38 anonim válasza:
Spanyolországban éltem egy ideig, szinte az összes családhoz, akikkel megismerkedtem, jár takarítónő. Semelyikük sem dúsgazdag, teljesen átlagos spanyol családokról van szó. Takarítónő vagy bejárónő (aki meg is főz), vagy kisgyerekeseknél au pair/nanny. Ott ez a szokás. Magyarországon viszont az átlagos családoknak ilyesmire bőven nem telik, így egy magyar családról, akiket nem ismerek, de tudom, hogy takarítónő jár hozzájuk, csak annyit tudok biztosra elmondani, hogy gazdagabbak az átlagnál.
2015. aug. 8. 21:53
25/38 anonim válasza:
Semmi közöm ahhoz,hogy ki mire költi a pénzét. Ha megtehetném,valószínűleg én is alkalmaznék egyet.
2015. aug. 8. 21:55
26/38 anonim válasza:
Megtehetnénk anyagilag, de én nem tudnám elviselni hogy vadidegen emberek jönnek mennek a lakásunkban, és pakolásszák a cuccainkat. Meg valahogy nekem az sem menne, hogy míg valaki takarít nálunk, addig én nyugodtan pihengessek, el nem tudnám ezt képzelni.
2015. aug. 8. 21:55
27/38 anonim válasza:
Nézd, ha annyira leterheli a melója, és ki is termeli vele a takarítónőre valót, akkor miért gondolnánk annak?
2015. aug. 8. 22:45
28/38 anonim válasza:
Semmit. Ha a barátnőm annyit dolgozna, mint én, akkor simán érthető lenne, hogy legyen egy takarítónő. Az ő órabére párszáz forint, az én időm jóval drágább...
De jelenleg a barátnőmnek van ideje tisztán tartani a lakást, és nincs szükségünk takarítónőre.
2015. aug. 9. 00:24
29/38 anonim válasza:
28as ??? Szep barat vagy.... miert kene extra indok?? Nem eleg az hogy nem szeret esetleg takaritani??
Latom megjottek bezzegkek...
2015. aug. 9. 04:12
30/38 anonim válasza:
Lehet, hogy a barátnője szeret takarítani. Másfelől szerintem igazságos, hogy ha valaki többet dolgozik, akkor a párja meg több házimunkát végez. Nálunk ezért a páromé a főzés meg a porszívózás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!