Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ti mit gondoltok arról, ha...

Ti mit gondoltok arról, ha valakihez takarítónő jár? Rossz feleségnek, anyának gondoljátok?

Figyelt kérdés
2015. aug. 8. 20:18
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
92%
Az előbb fordulna meg a fejemben, hogy valószínűleg nincs elég ideje a munka és a gyerekek miatt. Ha megengedheti anyagilag, hogy takarítónőt alkalmazzon, akkor miért ne?
2015. aug. 8. 20:39
 12/38 anonim ***** válasza:
91%

Azt gondolom, hogy tök jó, hogy megteheti. Bár nekem a takarítással nincs bajom, viszont a vasalással annál inkább.

Tuti hívni fogok egy vasalónőt magunkhoz 2 hetente. A párom és az én ingeimet is kivasalhatja. Gyűlölök vasalni..

2015. aug. 8. 20:47
 13/38 anonim válasza:
92%
Teljesen magánügy, semmi közöm hozzá! Mondjuk nekem nem az a hobbim hogy megszóljak másokat.
2015. aug. 8. 20:48
 14/38 anonim válasza:
92%
Ezzel is munkat ad valakinek, ami jo!
2015. aug. 8. 20:50
 15/38 anonim ***** válasza:
92%

Már miért gondolnánk rossznak?

Ha megtehetik, akkor tök jó dolog, hogy jár takarító. Én is örülnék neki. Néha hívunk is amúgy, de nem rendszeresen, hanem a nagyobb takarításokhoz.

2015. aug. 8. 20:51
 16/38 Andizsuzsi ***** válasza:
89%
Ha megengedhetném magamnak, én is alkalmaznék. Azt az időt számomra fontosabb/hasznosabb dolgokra fordíthatnám, és támogatnék valakit az általam fizetett bérrel. Mindketten jól járnánk.
2015. aug. 8. 20:53
 17/38 anonim ***** válasza:
82%
én azt gondolom, hogy semmi közöm hozzá és másnak se
2015. aug. 8. 20:59
 18/38 anonim ***** válasza:
90%

HA megteheti és neki megfelel, akkor senkinek sincs semmi köze hozzá.

Attól nem jobb feleség valaki, hogy takarít, és nem rosszabb, ha másra bízza..

A jó vagy rossz anyasághoz meg semmi köze, attól, hoyg valaki nem zseret takarítani, még a gyerekét rendesen nevelheti, a kettö közt semmi, de semmi összefüggés.

Én személy szerint nem tartanék soha takarítónöt, mert nem engednék senkit ennyire bele a privát életembe, de ha nkie ez nem gond, akkor senkinek sincs joga belekötni.

2015. aug. 8. 21:03
 19/38 anonim ***** válasza:
89%

Miért a feleség dolga lenne csak a takarítás?

Ha van pénzük tegyék, több idő jut egymásra, hobbira, gyerekre.

2015. aug. 8. 21:03
 20/38 anonim ***** válasza:
84%
Azt gondolom, hogy jó hogy megteheti. Neki sem kell olyat csinálnia, amit nem akar/tud, meg a bejarononek is lesz munkaja. Van aki inkabb a penzkereso munkáját csinálja es hazimunkara fogad fel mast, mert jobban megéri neki. Nalunk is jo lenne, de nem birom elviselni ha a cuccaimhoz nyulnak.
2015. aug. 8. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!