Ti mit gondoltok arról, ha valakihez takarítónő jár? Rossz feleségnek, anyának gondoljátok?
Azt gondolom, hogy tök jó, hogy megteheti. Bár nekem a takarítással nincs bajom, viszont a vasalással annál inkább.
Tuti hívni fogok egy vasalónőt magunkhoz 2 hetente. A párom és az én ingeimet is kivasalhatja. Gyűlölök vasalni..
Már miért gondolnánk rossznak?
Ha megtehetik, akkor tök jó dolog, hogy jár takarító. Én is örülnék neki. Néha hívunk is amúgy, de nem rendszeresen, hanem a nagyobb takarításokhoz.
HA megteheti és neki megfelel, akkor senkinek sincs semmi köze hozzá.
Attól nem jobb feleség valaki, hogy takarít, és nem rosszabb, ha másra bízza..
A jó vagy rossz anyasághoz meg semmi köze, attól, hoyg valaki nem zseret takarítani, még a gyerekét rendesen nevelheti, a kettö közt semmi, de semmi összefüggés.
Én személy szerint nem tartanék soha takarítónöt, mert nem engednék senkit ennyire bele a privát életembe, de ha nkie ez nem gond, akkor senkinek sincs joga belekötni.
Miért a feleség dolga lenne csak a takarítás?
Ha van pénzük tegyék, több idő jut egymásra, hobbira, gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!