Fiatal lányok, milyen házimunkát szoktatok végezni?
Figyelt kérdés
15-17éves lányok, milyen házimunkákat csináltok, és milyen gyakran?:)2010. febr. 7. 15:49
1/10 anonim válasza:
mosogatok (szeretek mosogatni)
és néha kitakarítom a fürdőszobát (mosdókagyló,fürdőkád)
emellett ugyebár a saját szobám rendberakása (mily meglepő)
néha leviszem a kukát és hát ennyi.És bevásárolni is szoktam ha megkérnek.(ha ez idetartozik)
17/L
2/10 anonim válasza:
Mosogatók, portörlök mindenhol. kiteregetem a ruhákat, felporszívózok, felmosok. Többit meg apu.
4/10 anonim válasza:
Saját szobám rendberakása, mosogatás.
16L
5/10 anonim válasza:
Ház most már mindent, de amíg nem voltunk egyedül addig,
mosogató be-ki pakolása,
saját szobám rendberakása,
fürdőszoba takarítás meg én főztem ha ez ide tartozik. 16/L
6/10 anonim válasza:
Bár én már nem vagyok annyira fiatal (26), és külön lakom, de otthon ennyi idősen szinte mindent megcsináltam. Minden héten segítettem anyunak takarítani. Ágyneműt húztam, mostam, vasaltam, ablakot pucoltam. Ezeket szerintem bárki meg tudja csinálni. A főzés az, amire azt mondom, hogy ha anyuka nem mutatta soha, akkor 15 évesen még nem biztos, hogy megy,de szerintem nem is ezt várja el egy szülő. Ha a házimunkában segítesz, az bőven elég.
7/10 anonim válasza:
Mindent én csinálok,de a többiek is szoktak segíteni (apám, tesóm) 20/L
8/10 anonim válasza:
Főzök elsősorban.-mert azt szeretek.:) A szobámat rendberakom, és hamarosan kész lesz a saját fürdőszobám, majd azt is én fogom takarítani..:) Kb. ennyi.
16/L
9/10 anonim válasza:
Mosok,főzök, vasalok,felmosok,
bepakolok amosogatógépbe,
kipakolok a mosogatógépből,
porszívózok(utálok),
havat lapátolok(imádom) :)
10/10 anonim válasza:
Havat lapátolok(mily meglepő, szeretem), bevásárolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!