Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ikresek van segítségetek?...

Ikresek van segítségetek? Tudtok házimunkát végezni?

Figyelt kérdés
Nekem két 10 hónapos fiam van,egész nap egyedül vagyok velük.Semmit nem tudok tőlük csinálni,mert sehol nincsenek el,állandóan foglalkozni kell velük.
2011. jún. 25. 21:43
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

6 hósaim mellett nekem sincs segítségem, mi is egész nap hármasban vagyunk.

Én úgy csinálom, hogy mindig nagyon megszervezem a napot. Amikor a picik végre elalszanak, akkor mosok, teregetek, mosogatok, kajájukat előkészítem, takarítok, stb. Vasalni este szoktam, mikor még kicsit fent vannak, játszanak. Napközben időnként velük vagyok, játszunk, tornázunk, de ha valamit csinálnom kell, akkor is odaugrok 1-1 puszira, vagy hogy új játékot adjak. Hetente egyszer jön konduktor, amíg velük foglalkozik, nekem is könnyebb ezt-azt csinálni. Istennek hála, bevásárolnom és főznöm nem kell, a férjem vásárol ill. hoz meleg kaját egy kifőzdéből estére.

Amire nem jut idő, az saját magam. Esténként megnézem az emileket, elolvasom neten a híreket, idekukkantok erre az oldalra, aztán annyi. De fodrászra, ruhavásárlásra, barátnőzésre nincs idő meg lehetőség, hajat mosni kutyafuttában, epilálni néhanapján szoktam...

De a kisfiaim boldogok, mindig igyekszem azt a légkört megteremteni, melyben nem érzik az én kapkodásomat és fáradtságomat.

2011. jún. 25. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!