Milyen házimunkát tudtok végezni 1 év körüli csemetétek mellett? Például a vasalást és a főzést, hogy oldjátok meg?
vasalni nem szoktam:)))) de ha kellett mégis valamit, akkor azt gyorsan kivasaltam.
főzés simán, bár azt nem szereti, ha a konyhában vagyunk.
nekem is a legkönnyebb a porszívózás, felmosás, teregetés, portörlés, mert azt szereti és együtt csináljuk.
amikor alszik, én nem csinálok semmit, hanem én is pihenek, netezek, tv-t nézek vagy olvasok.
Ma 16 hónapos. Takaritani már régen vele takaritok, mindenhol jön utánam, és ott talál valami elfoglaltságot, ahol épp porszivózok. Felmosni már nehezebb, mert őkelme mindig ott topog, ahol mosom.
Vasalás kilőve, mert én gőzzel vasalok, és nem szeretem, ha ott mászkál körülöttem, igy azt akkor csinálom, amikor alszik.
Főzés: hát ez néha necces. Attól függ, milyen kedve van, mert van, h fent ül a pulton, mert csak rángatja a ruhámat, és ordit, igy mikor felteszem, kap valami fakanalat, ezt azt, és elvan. De előfordul, h hangja sincs, szépen megfőzök tőle. Igaz, én csak hétvégén főzök, meg néha hétközben is. Ha nagy előkészület szükséges, akkor én előző este odakészitem a kaja egy részét, pl, hust össezvágom, fasirtot bekavarom, zöldséget pucolok, stb, más nem jut az eszembe, és akkor nem egyszerre zudul rám minden.
13 hónapos a babám, együtt takarítunk, egyedül a felmosás idejére rakom be a járókába. Főzni is együtt szoktunk. Vasalni pedig csak a felső réteget szoktam (pólók, nacik), és csak a babámét, a mienket nem.
Amikor alszik, csak netezek-olvasok-tévézek, szóval kikapcsolódok, pihenek.
Teregetni ő is imád:)))
De,olyan,hogy elvonuljon és játszon egymagában még nem volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!