Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Konyharuhát kifözöd lábasban?...

Konyharuhát kifözöd lábasban? Vagy hogy fertötlenited? Minden nap ujjat veszel elő?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 10:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
9-es, te főzöl a családban, illetve jellemzően te végzed nálatok a konyhai munkát? Mert ha igen, nem szívesen ennék ott :)
2014. ápr. 8. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
Mi a konyharuhát nem használjuk mocskos helyen, csak a konyhában. Általában edény vagy fedő fogására. Akkor meg nem lesz mocskos. Max. zsíros. Általában normál mosással mossuk. Ha már nem "esztétikus", akkor kidobjuk. A "mocskot" papírtörlővel takarítjuk. Sokkal egyszerűbb, és ha csupa zsír lenne, nem kell kimosni.
2014. ápr. 8. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Legjobb ha kidobod a kukába...nem érdemes mosni..olcsóbb újjat "befogni".
2014. ápr. 12. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/17 kkovax38 ***** válasza:
82%
Sok ember olyan téves hitben él, hogy az egészséges életét csak úgy tudja biztosítani, hogy mindent sterilen, fertőtlenit. Az emberi szervezet úgy van megalkotva, hogy alkalmazkodni tud a körülményekhez, a hideghez, meleghez. Sok esetben előfordulhat olyan is, hogy nincs lehetősége a kézmosáshoz sem, és úgy szennyezett kézzel kell étkeznie. ( pl.:országúton szerelés közben) Ha a szervezetünket elkényelmesítjük, akkor egy gyenge enyhe széltől is megfázhatunk, megbetegedhetünk, ellenben ha kitesszük a megpróbáltatásoknak, akkor még egy erős viharnak is ellen tud állni a szervezetünk. Inkább az immunrendszerünket kell erősíteni, hogy az megtudjon védeni a betegségek ellen.
2014. ápr. 12. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim ***** válasza:
11-es, egyedülálló vagyok, úgyhogy jellemzően én csinálom a konyhai munkát. Ha már koszos a konyharuha, akkor kimosom normál programon (kb. 1,5 hét használat után). Mivel én csak a kezemet törlöm bele, mosogatás vagy zöldségmosás után, nem koszosabb semmivel, mint egy átlag kéztörölköző. Nem tudom, ki mire használja a konyharuhát, ha valaki tényleg azzal törli a dzsuvát, akkor főzze ki vagy fertőtlenítse.
2014. máj. 20. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 anonim ***** válasza:
A nagyon koszos részeket én is papírtölővel vagy domesztosos nedves kendővel törlöm át. De azért nem pazarolva.
2014. máj. 20. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem veszek elő minden nap. Addig használom míg a fehérből szürke lesz(csak a kezemet szoktam törölni). Kifőzöm egy régi fazékban 1x még kimosom 3x át szappanozom 3x öblítem langyos vízben az utolsó öblítés is főzés. Szép fehérek lesznek.
2015. ápr. 17. 21:07
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!