Konyharuhát kifözöd lábasban? Vagy hogy fertötlenited? Minden nap ujjat veszel elő?
Nem és nem is veszek ki újjat minden nap!
Ennyire nem kell parázni egy kis szennyeződéstől! Ettől még nem kaptt fertőzést senki. Nem fekáliával szennyeződik N Á L A M.
Szia, én szinte soha nem főzöm ki. Hetente egyszer szoktam lecserélni, általában szombaton, amikor mosok. Átlagban 3-4 konyharuhát használok el egy hét alatt. Ha nagyon zsírosak, akkor előtte beáztatom domestosba és nem a ruháinkkal mosom, hanem törülközőkkel, ágyneműkkel együtt 60 fokon.
Van, hogy ki is vasalom, de nem mindig.
Anyu beáztatja és kimossa. Elég sok van, és elég sokára piszkolódik össze.
Én általában kidobom é veszek újat.
Ujjból van nekem 10 a kezemen meg a lábamon is, ha naponta még elővennék mellé az rövidtávon sok(k) lenne.
Fözni nem tudok, de kifőzni sem szoktam, ugyanis "mifelénk" feltalálták már a mosógépet, ez 90°C-on teljesíti ugyanezt a szolgálatot mindenféle mellette állás, macera nélkül, egy gombnyomásra. Amennyiben nem ismered, csak javasolni tudom.
A konyharuhákat egyébként 3-4 naponta szoktam cserélni.
Attól függ, mire használod.
Én a felületeket papírtörlővel törlöm le, konyharuhával pl. edényt fogok meg - de az elmosott edényt soha nem törlöm el vele. Heti csere, mosás előtt kis áztatás klóros vízben, mosás 60 fokon, vasalás. Amelyik baci ezt túléli, az meg is érdemli :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!