Zsíros, foltos konyharuhát hogyan lehet tisztává tenni?
1. Tudtommal a hypót csak hideg, max. langyos vízbe öntjük és a normál mosás előtt jónéhány óráig áztatjuk benne, ami foltos. Majd utána jön a normál mosás 2 léből + öblítés.
A 90 fokos víz (ahogy én tanultam) csak bele-égeti a szennyeződést a ruhába.
2. A főzés közben kicsapódó zsírokat, egyéb szennyeződéseket, (kávé, stb.) ne a konyharuhával töröld le. Arra nekem mindig van kéznél egy u.n. Vileda-kendőm, azt könnyű rögtön a csap alatt átmosni, s ha már nagyon elhasznált, olcsóbb is kidobni.
Ok.
Nem törlök ilyen nagy szennyeződéseket, csak szárazra törlöm azt, amit lemostam kendővel vagy szivaccsal.Ezért nem is értem.:(
ezt hipost, amit írtál nem is hallottam még róla,köszi!!
pedig kemény fiz-kémia tanárom volt..igaz, az még általánosban volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!