Milyen praktikákkal spóroltok a házimunkába vetett időn / pénzen / energián?
Figyelt kérdés
Mostanában döntöttem úgy, hogy változtatok. A villany-és vízszámlánk az egekben a háztartási gépek miatt, rengeteg időm elmegy a házimunkára.
Bevezettem már néhány fortélyt, pl. poharakat nem rögtön a mosogatóba tesszük, mint eddig, hanem elöblítjük és újra iszik mindenki a sajátjából, ugyanez vonatkozik a "csak kenyérmorzsás" tányérokra. Nem mosom kétnaponta a pulóvereimet, hanem létrehoztam egy külön polcot a szekrényben az egyszer vagy kétszer már használtaknak (nem szeretem a tiszták közé visszatenni...)Amikor sütök serpenyőben, körülötte letakarom, hogy a zsír ne a pultra fröcsögjön. Nincs minden nap főzőcske, inkább 2-3 napra előre főzünk.
Egyéb tippek, ötletek? Ti hogy könnyítitek meg az életeteket?
2012. febr. 28. 16:48
21/22 anonim válasza:
Még annyi, hogy a mosódió a DM-ben elég drága, online érdemes rendelni. Budapesten a Jomtom-ot tudom ajánlani, náluk 4300 ft 1 kiló, 2200ft 1/2 kiló.
22/22 anonim válasza:
ha van közel, bioboltokban is érdemes megnézni, én ott veszem (vidéken) 2000-ért a fél kilót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!