Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen házi praktikákkal...

Milyen házi praktikákkal tudnám páramentesíteni a házat?

Figyelt kérdés
Olvastam több ötletet a neten, eddig láttam, hogy sót kell tenni egy pohárba...stb. De örülnék, ha valaki írna hasonló praktikákat amik be is válnak! :) előre is köszönöm.
2011. febr. 6. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:
pl. ne teregess bennt, ne engedj a kádba gőzölgő forró vizet. Egyébként lehet kapni páramentesítő gépet is.
2011. febr. 6. 13:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Szellőztetés:)

Vagy ha ez kevés a tökéletesen záródó ablakaid fölső részéről szedd ki a gumitömítést.

Vagy páramentesítő gép.

A ceresit, só és a többi ördögűző babona nem hatásos.

2011. febr. 6. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:
A só az tényleg működik. Próbáld ki! Én sem hittem el, de egy kirakott sós tányér rövid időn belöl teli lett vízzel. Azóta nem penészednek a falak.
2011. febr. 6. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:

"A ceresit, só és a többi ördögűző babona nem hatásos."

Aztán miért nem hatásos a Ceresit? Az köt le a legtöbb vízet kémiailag! Ha annál többet akar valaki akkor van elektromos is.

2011. febr. 6. 15:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért nem jó a ceresit, mert azt a hatást amit ő képes hozni napi 2x5 perc kereszthuzattal el lehet érni.
2011. febr. 6. 15:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Nézd meg--valaki kiszámolta.....

Ennyi "plusz" víz van egy közepes szobában,ennyit kel(lene) "összeszedni !

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__151749..

2011. febr. 6. 16:08
 7/8 anonim ***** válasza:
gyakori szellőztetés, ha új ablakod van, akkor bukó állástól 45fokkal lefelé fordíts egyet rajta, ez az úgymond "ingyenes" résszellőző, amit minden ablakba beleépítettek, csak a kivitelezők nem mondják el a népeknek. (nem tudom miért)
2011. febr. 6. 16:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Az utolsó jól mondja, egyébként azért nem mondják el, hogy ránk sózhassák jó pénzért az utólagosan felszerelhető szellőztetőt.
2011. febr. 6. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!