Csótányok! Valaki segítsen! Valami gyors házi módszer, addíg amíg nem jönnek írtani?
Elég régi házban lakunk, az első emeleten. Ma reggel, ébredés után akartam nyitni a hálószoba erkélyt és egy hatalmas csótány volt beszorulva az ablak és keret közé. A párom nyírta ki, mert Én rettenetesen undorodom tőle. Az alattam-mellettem lévő néni, hát fogalmazzunk csak úgy, hogy nem szokott takarítani, rettenetes szagok áradnak ki a lakásából. A pisijét és mosdóvizét gyűjtögeti lavorban és azzal locsolja a virágokat a ház előtt. Ezért feltételezem, hogy tőle jöhetett. Most ver a víz, mert van egy két éves gyerekem(egy szobában alszunk) és nem szeretném, ha baja lenne.( Olvastam itt a GYK-n előbb 1-2 rémtörténetet)
A lakásunk tiszta, ráadásul a konyha és vizesblokk a lakás másik felén van, ott még soha nem találkoztam egy példánnyal sem. Tudom, hogy éjszaka jönnek elő.
Az a bajom, hogy most hogy szóljak a házgazdának, mégsem vádolhatok meg csak úgy senkit, hogy tőle jönnek?!
Nyilván szólok, csak azt sem szeretném, hogy :'óóóó, hát itt senki nem találkozott még 1 db csótánnyal sem', aztán még a végén az kerekedik ki a történetből, hogy tőlünk jönnek, pedig nálunk tényleg a padlóról lehet enni.
Ja és gondolom, ahol 1 van, ott több is van, nyilván nem csak elkóborolt...
Először is, aki rémtörténetekkel riogatja itt a népet, az csak szórakozásból teszi.
A csótány semmi kárt nem tesz a gyerekben.
Másodszor, házi módszer nem nagyon van, mert az viszont káros a gyerekekre.
Ha írtást kérsz, mindenképpen zseléset kérj és ne permetezőst. Aztán pedig rendszeresen újra kell kérni, úgy 3-4 havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!