Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyit mostok és hányan vagytok?

Mennyit mostok és hányan vagytok?

Figyelt kérdés
én nem tudom elképzelni hogy más is ilyen sokat mos mint én.... és milyen a mosógéped és hány éves előre is köszi!!! :)
2011. jún. 12. 22:49
1 2 3 4
 31/34 LN09 ***** válasza:

Hetente 1-2x, de általában nyáron többször mert akkor sűrűbben cserélek ágyneműt is, és persze többször vált az ember ruhát.

4 éves Indesit felültöltős gépem van, szeretem!

2011. jún. 13. 12:28
 32/34 anonim ***** válasza:
szia! napi 1x-2x megy a gép. mi csak hárman vagyunk, de köztünk egy pici mindent-a-ruhába-kenő 2 éves. whirlpool előltöltős gépem van, 4-5 éves, a rossz hírekkel ellentétben én nagyon szeretem.
2011. jún. 13. 21:00
 33/34 anonim ***** válasza:
Mi 3-an vagyunk. Én a párom és a 4 éves kisfiam. Siemens előltöltős 7 kg-os mosógépünk van napi átlag 2szer megy. De muszáj is mert a kicsi mindig összekeni magát a párom pedig vendéglátásban dolgozik füstös helyen. Mosnék többet is, csak nem tudnám hová tenni száradni. :(
2011. jún. 13. 21:39
 34/34 anonim válasza:
whirlpool felültöltős 6.5 éves sokat megy mos 5 emberre és még 1 presszóra is mindennap 3 at megy!!!! és még semmi baja nem volt kopp kopp
2011. jún. 14. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!