Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyit mostok és hányan vagytok?

Mennyit mostok és hányan vagytok?

Figyelt kérdés
én nem tudom elképzelni hogy más is ilyen sokat mos mint én.... és milyen a mosógéped és hány éves előre is köszi!!! :)
2011. jún. 12. 22:49
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
az hogy zöld kezet nyomok mindenkinek.... énis rengeteget 8 an vayunk nagy a ház két szintes és fent is van szennyestartó meg lent is és mind a 2 ő elég nagy a lányaim az apjuktól kapnak egy csomó ruhát igy ha nem mosnék egy hétig akkor sem lenne baj de a fürdőbe sem jutnék be dehát az apja megteheti még néha elgonolkozom hogy van egy hitel mentes nagy házam amit neki köszönhetek de ő egy gazdak bunkó majom ha velem is mindig normális attol leszámitva horvátországba meg mindnhová viszi a gyerekeket és még ruházza is őket és a gyerektartás is jó... itt ugye azért vagyunk ennyien mert itt lakik tesóm is én is én is meg barátom is megnéha tesom pasija is itt van és itt kész bolokháza tesomnak van 1 gyereke nekem van 3 om barátomnak 1 na de azért csak a mi közös gyerekeinket viszi el nyaralni de mondjuk meg is értem de még az a szerencse hogy a többi gyerek sem ül mindig itthon de ide az emeletre is kellett konyhabutort szereltetnem mosogatógépel meg beépitett sütővel meg tűzhellyel mert ez káó még jó hogy fürdő meg wc is van itt fent jah és hütőből is 2 ő kelett a mosógépem whirlpool felültöltős 5 éves és kegyetlen sokat megy ma is elvitte a gyerekeket vmi szállodásmarhaságba bementem a lányok szobályiba hát mindeggyikből egy szennyestartónyi ruhát szedte ki szegény mosógépem ma 5 adagot ment de még mindig van egy csomó mosnivaló a teraszon csak úgy sorakoznak a szárítók na de én ki nem vasalom mert abba bele halnék na meg tesomis mindíg buliznijár meg szennyestcsinálni azt tud nem mek már többet mosni mert teganp is mostam 6 adagot de az a röhely hogy igy is mindennap 3 adagot megy és még van vagy 13 felesleges adag nem gyenge meg takarítani munka melett tesommal ketten szoktunk takaritani van hogy minden nap -minden másnap és a végére hulla vagyok most is szép rend van kivéve a lenti fürdőbe egy csomó szennyessel van tele és holnap jönnek haza a lányok is és már előre rettegek arról nem beszélve hogy 1.5 hetente mosok 6 kg arielt na az öblítő az kb 3 nap az 1 l es szal nem gyenge még jó hogy dobank bele pénzt na ha még ezteket is nekem kéne fizetni húúú
2011. jún. 12. 23:22
 12/34 anonim ***** válasza:
3an vagyunk,én csak hétvégére jövök haza,anyum ilyenkor mos...én mindig hazahozok egy utazótáskányi ruhát,itthon összegyűlik 2x annyi, 3felé válogatjuk,fehér,színes és fekete és ez kb 4-5 adagban megy be...nyáron 4,télen 5...a mosógép nem tudom milyen,de már megvan minimum 4 éve...a szomszédban 5en vannak és ő elképesztő mennyiségeket mos éppen...ő is hétvégén,mert a 2 középsulis gyerek akkor jön haza,de mosnak vagy 2 napig...
2011. jún. 12. 23:28
 13/34 A kérdező kommentje:
ja és ha haza jönnek ugye már eleve 3 lány és az simán kitesz 2 ő szennyestartónyi szenyest úgy örülök már hogy végre jó idő van és ki tudok teregetni van itt szárító gép is de azt csak télen használom mert akkor muszály mert bepenészesednék a párától az tuti ma is mostam volna még na de csak 5 száritóm van és bolt nincs nyitva és még az az irtó nagy szerencse hogy a mosógép a kútból használja a vizet meg a wc is így annyira nem sok a vízszámla de így is tele kell pakolnom a gépet mer kölönben reggelre sem mosnék ki a mosogatógépek is fent is napi legalább 3x mennek ugye a felső szint a gyerekeké és a fenti 9 teritékes a lenti 12 ami 2x megy egy nap mert ha jönnek a barátok meg a gyerekek is lejárnak csetrest gyártani ugye és akkor már ott is a meló na most még 1 picit gépezek utána megyek a barátomhoz jah és még szerencse hogy csak 31 éves vagyok mi lenne velem 40 évesen te anya ég
2011. jún. 12. 23:35
 14/34 anonim ***** válasza:
Egyedul vagyok, most nem sportolok, tehat nincs napi tornaruha-mosas, es mindent szin es egyebek szerint szetvalogatok, tehat sosem jon ossze egy teljes mosas, van, hoyg egy darabot magában mosok, pl. egy erzekeny pulcsit, igy van havi 10 mosasom kb.
2011. jún. 12. 23:47
 15/34 anonim ***** válasza:
Ennyi emberre nem egyedul Neked kéne mosnod, hacsak nem mindenki 14 év alatti a hazban....:D:D (35/L)
2011. jún. 12. 23:48
 16/34 anonim válasza:
én heti egyszer mosok MAGAMRA, bár a családban vannak többen is...
2011. jún. 12. 23:50
 17/34 anonim ***** válasza:
4 naponta 2(fekete-fehér-piros mikor mennyi)3 adag, ketten vagyunk, whirlpool a mosógép, és 5kg ruhát bír el. Bár én nem szoktam méregetni a ruhát, szóval addig pakolom még fér:))) kb 5-6 éves lehet. Miért te mennyit mosol?:D
2011. jún. 12. 23:53
 18/34 anonim ***** válasza:
Ketten vagyunk, heti átlagban 3-szor indítjuk el a kb. 3 hónapos Zanussi felültöltős (5,5 kg) mosógépet.
2011. jún. 13. 00:02
 19/34 A kérdező kommentje:
hát a gyerekek nehéz esetek nagyon ő meg a mosógépkezelés az két külön fogalom én már annak örülök ha a szennyestartóba teszik és ha a fenti részt tartsák rendben de nekem is fel kell mennem néha takaritani mert ők aztán csak az internet meg a barátnők :D
2011. jún. 13. 00:02
 20/34 anonim ***** válasza:
Nem az van, hogy Te akarod a dolgokat kezben tartani? MErt ha nem, akkor egyszeruen kérd meg, hogy mossanak magukra, és innentol ne mosd ki masnak a ruhait, ha nem mosnak, nem lesz tiszta ruhajuk. Aki tud szamitogepet kezelni, annak a mosogep sem lesz kepessegeit meghalado feladat! ;) (35/L)
2011. jún. 13. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!