Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyit mostok és hányan vagytok?

Mennyit mostok és hányan vagytok?

Figyelt kérdés
én nem tudom elképzelni hogy más is ilyen sokat mos mint én.... és milyen a mosógéped és hány éves előre is köszi!!! :)
2011. jún. 12. 22:49
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
mi ketten vagyunk,hétvégén mosok,az heti 2-3 adag ruha,évszaktól függően...3 éves electrolux mosógépem van
2011. jún. 13. 00:12
 22/34 A kérdező kommentje:
hát mondjuk ez is igaz mikor elmentünk nyaralni ketten a párommal akkor a gyerekek mostak de összemosnak mindnet meg elpazarolják a mosószert ezért inkább nem is kérem tőlük na de mikor befogom őket teregetni akor aztán rinyálnak na mleg mikor összeverekednek és a végére már az összes gyerek beszál a balhéba alig bírtam őket szétszedni a párom gereke is egy szörnyű lélek na és ebből 2 csaj iker 14 évesek ők az enyéim mneg van 1 12 éves csaj is és korához képest olyan magas és olyan mint a két ikertesója és ők igy 3 an az enyémek a tesómnek lánya 15 éves ő is elvan az enyémekkeé tellejsesn összetartanak és itt jön a párom fia aki 15 éves és a haverjai szörnyű alakok meg a barátnője is egy furcsa lány képzeljétek mikor 14 volt mentem haza elugrottam mosóporér boltba és egy 12-13 éves volt a csaj kb ott dugtak bent a szobába beakartam nyitni hogy nincs e több mosnivaló és nem vettek észre de a kiscsaj úgy benne volt a témába hogy csak lestem... biztos vagyok abban is hogy füvezett mert olyan társaságban volt csak ezt én szétporlasztottam jöttem haza azt felültek a csöves haverjai a konyhapultomra mek a párom fia is az asztalon a szakadt haverjaival bemegyek a barátnőmmel löszön nekik ők meg még vissza sem köszöntem na bementem a szobába ilyen cigipapír meg mindenféle szar ott volt a napaliban meg szét volt szórva és az eggyik rágyűjtott a konyhába előttem és akkor beszóltam neki hogy hol érzed magadat fiam? nem a dzsungelbe vagy és nem bírtam el velük szoltam a páromnak hogy azonnal jöjjön haza és teye ki őket meg ezt a hangnemet ezt a stílust akkor van olyan is hogy az enyémekkel összeverekszik akkor aztán üvöltök ja meg kb 3 honapja tesom lányának úgy nekiugrott hogy az hihetetlen alig tudtam szétszedni őket még belém is majdnem belémrugott azóta tud viselkedni és mostmár talán normális társaságra talált a de az enyémek is ugynugy összeugranak meg nekimennek a fiú nak azár a fiú is egy jófej mert szokott nekem segíteni mára egészen jó, lett a viszonyom mindenkivel :) :D
2011. jún. 13. 00:25
 23/34 anonim ***** válasza:

Mi négyen vagyunk, ikreink vannak, többnyire rajtuk múlik, hányszor megy a gép egy héten, hogy mennyi ruhát koszolnak el a játékban, evésben... időjárástól is függ! Páromra és magamra elég lenne heti két mosás, egy fehér és egy színes... ehhez jön mondjuk még 2 adag gyerekcucc, de ez lehet akár 4 is! :) Zanussi felültöltős gépünk van, nem tudom hány éves.... tízen felül van szerintem már! Ja, még annyit, hogy tegyünk hozzá a mosás adagokhoz még 2-3 alkalmat, mert a szüleimmel élünk és egyelőre még egy gépet használunk, a közeljövőben lesz majd nekünk is külön mosógép. Akkor is mindenképp felültöltőset szeretnék, űrtartalomra elég ez az 5,5 kg-os bőven. :)

31/N

2011. jún. 13. 00:27
 24/34 anonim ***** válasza:
Nálunk bosch mosógép van,heti egyszer mosok általában 2 adagot, fehéret és színeset,de csak ketten vagyunk párommal. A mosógép 3 éves, a ruha mennyisége időjárás/évszakfüggő,de max 4 adag.
2011. jún. 13. 00:46
 25/34 anonim ***** válasza:
57%
Uramisten,az első 6 sort bírtam elolvasni a kommentből,aztán besokalltam..
2011. jún. 13. 02:22
 26/34 anonim ***** válasza:

Csatlakozom. Időnként jelezhetnéd, hogy hol van a mondat eleje és vége. :D

Egyedül vagyok és kb. hetente egyszer mosok. Azt hiszem, 5 kg-os, felül töltős, és fogalmam nincs, hány éves a mosógép, max. 6-8 éves lehet. (koli)

2011. jún. 13. 02:37
 27/34 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, írásjelekkel tagold a mondandódat, mert ez így rémes!

És mi az, hogy 2 ő? Kettő ő? Meg 3 om? Három om? Mi van?

2011. jún. 13. 07:41
 28/34 anonim ***** válasza:
Ja, és a röhej nem ly, hanem j.
2011. jún. 13. 07:41
 29/34 anonim ***** válasza:

koliban egymagamra: pirosat, sötétet kb 1,5 hetente, világosat 2 hetente, fehéret ritkán, mert kevés van.

Otthon a maradék 4 főre, hétvégén mos anyukám 5-6 gépet.

2011. jún. 13. 07:44
 30/34 anonim ***** válasza:

2-en vagyunk,heti 2 adag ruha

télen 3

ezeréves felültölős gép

és az öblitő hülyeség

2011. jún. 13. 09:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!