Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyit mostok és hányan vagytok?

Mennyit mostok és hányan vagytok?

Figyelt kérdés
én nem tudom elképzelni hogy más is ilyen sokat mos mint én.... és milyen a mosógéped és hány éves előre is köszi!!! :)
2011. jún. 12. 22:49
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

Hetente 3-4szer. Ketten vagyunk. De ebben benne van az is, hogy mindent mindig mosok, konyharuhát kétnaponta váltok, ágyneműt is kb., függönyt, szőnyeget...

Egy fél éves Samsungom van.

2011. jún. 12. 22:54
 2/34 anonim ***** válasza:
Öten vagyunk, korábban szinte minden nap mostam. Kb. fél éve vettünk egy új LG mosógépet, ami 7 kg-os kapacitású, azóta "alig várom", hogy bekapcsolhassam:-) Komolyan, nagyon megérte, nagyon takarékos a víz és engergia fogyasztása is.
2011. jún. 12. 22:56
 3/34 anonim válasza:
48%
Sokat mosunk, és elegen vagyunk. Mi az a FELPONZOZÁS?
2011. jún. 12. 22:59
 4/34 anonim ***** válasza:

szia!

4-en vagyunk de mindig halomban áll a szennyes szinte naponta mosunk.

felültöltős mosógépünk van ,márkát nem tudom sajnos,és már 6 éves kb

2011. jún. 12. 23:00
 5/34 anonim válasza:
egy kb 7 éves alul töltős siemens mosógépünk van,9-en vagyunk,és mindig van egy csomó mosnivaló
2011. jún. 12. 23:05
 6/34 anonim ***** válasza:
Nem tudom, akkor mosok amikor van abból a színből elég egy mosáshoz. Heti 1-2 talán. 4-en vagyunk, nem tudom a többiek hányszor mosnak, nem figyelem. A gép legalább 10 éves.
2011. jún. 12. 23:06
 7/34 anonim ***** válasza:
Minden nap mosunk egy adagot, 4 éves gép, 3 man vagyunk
2011. jún. 12. 23:10
 8/34 anonim ***** válasza:
4en vagyunk, anya péntek-szombat-vasárnap szokott mosni, de szombaton 2*. Mosnivalótól függ. Ha sok a mosnivaló, többször mos, ha kevesebb, akkor 2-3szor mos akkor is. A mosógépről nem tudok infókkal szolgálni.
2011. jún. 12. 23:15
 9/34 anonim ***** válasza:
mi ketten vagyunk, hetente átlag két alkalommal megy a gép, de van hogy én két hétig nem mosok magamra, mert több ruhám van, de akkor több gépnyi ruhát is mosok egymás után. de ma pl háromszor is beindítottam mert mostam paplant, matrachuzatot, ágyneműt, az ilyenekre úgy két-3 hetente kerítek sort. fél éves elextrolux, 6 kg-os dobbal.
2011. jún. 12. 23:17
 10/34 anonim ***** válasza:
6 éves Whirpool 5kg-os és két gyerek meg egy felnőtt vagyunk a héten például 5-ször mostam pedig csak 3 nap voltak oviban :)
2011. jún. 12. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!