Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi áramot használtok el...

Mennyi áramot használtok el havonta, panelban? Hányan vagytok és miket üzemeltettek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
igaz mi nem panelban lakunk, de kb 200kwh-t. Ketten vagyunk, általában reggel 9kor megyünk és este fél 10kor érünk haza. heti kb 1-2alkalom, hogy itthon vagyunk egész nap. A párom csöndben nem tud meglenni, úgyhogy vagy a rádió szól vagy az LCD tv megy (ehhez van set top box). Azért hangsúlyoztam ki a tévét, mert ez a fajta többet fogyaszt, mint a "sima". A számítógép szinte megy egész nap és minimum egy 30perces rövidprogramos mosást is beteszek mindig. A főzés itt gázról megy, tehát az nem számít bele.
2009. máj. 25. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

8600 ft, kb. 215 kw, vagy mi.

Hűtő, mikro. Minden nap mosunk. de csak 3-an vagyunk.

Energiatakarékos égők, tv, számítógép,mindig be van kapcsolva éjjel is sokszor. Kenyérsütő, habverő, hajszárító, hajvasaló.

Néha zenét hallgatunk, vagy dvd-t nézünk. Van 4 olvasó és hangulatlámpa, 1 neoncső.

Vasalni nem szoktam.Panel, 56 mn, 3 fő.

2009. máj. 25. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
150 kW villanytűzhellyel 2-en, de nem panel (az miért érdekes?)
2009. máj. 25. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:

2-en vagyunk, 54m2 panel.

110-120 kW/havonta. Úgy 4-5000 között szokott lenni a számla. Ősszel munkanélkül voltam úgy 2-3 hónapot otthon, akkor felment a fogyasztás úgy 150 kW-ra. A számítógép rengeteget megy. Napközben keveset vagyunk otthon. Villanysütő van, hajszárító, vasaló sokat fogyaszt. Ezenkívül normális háztartási gépek vannak természetesen, melyek napi használatban vannak (mosógép, hűtő, mikró, porszívó, TV).

2009. máj. 25. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!