Csak én vagyok finnyás vagy Ti tudtok víz nélkül mosni?
A problémám, hogy unalmast mondott a mosógépem (13 éves).
Újat szeretnék venni, de alig találni olyan gépet, ami 37l-nél több vizet használ.
Hihetetlen!!!6kg ruhához 37 liter víz?!? úgy hogy egyszer mos egyszer öblít, aztán öblítővel öblít. Ez a minimum... Ami mosásonként alig több, mint 10 liter víz...
Lehetetlen... A ruhák csak nedvesen forognak magukban, s ha kiveszem tuti ég büdös lesz...
A Miele az egyetlen, ami 59 liter vízzel mos, de az 250.000 ft :oS
Én vagyok finnyás vagy msának is akadt már ezzel problémája????
Hajdú, nem is rossz ötlet :o) csak a baj az, hogy én nem otthon élek... :o(
Így hát, valószínűleg marad a gyűjtés....
A Bosch és a Miele között csupán 150€ az árkülönbség, ami kb 40.000 ft. Inkább várok még vele egy hónapot és megveszem a Mielet. Akkor legalább van egy mosógépem , ami vízzel mos és 5 év garancia is van rá. Általában meg olyan 20-23 évet fut.
Azért nagyon köszönöm a válaszokat!!!
Àtmeneti tipp.
Keveseb ruhàt tégy a mosogépbe.Épp annyit amihez a 37 liter viz elegendö.
Majdnem hogy mindegy, hogy melyik gepet valasztod, mert mar ezek a modern gepek nem futnak 20-23 evig, ezt teljesen felesleges elhinned!
Eleve ugy gyartjak mar oket, es olyan arban vannak, hogy par ev mulva kenytelen legyel ujat venni, ha csak alkatreszt szeretnel csereltetni benne, nem eri meg, mert direkt dragan adjak. Azert, hogy ujat vegyel!
Na én is körülnézek, mielőtt aktuális lesz egy új mosógép vétele.
Csak egy megoldást tudok: rakj be kevesebb ruhát. :(
Sziasztok! Nagyon köszi a válaszokat! Nagyon tetszett, aki tesztelgette a gépét :o)
Nem fogják neked a boltban azt mondani, hogy a 37 liter mennyire nem jó...meg a felültöltős eleve más...azt akkor sem fogod tudni annyira megtömni ruhával, ha akarod...
Azóta én is jól utána jártam 20adjára is...
Minden szakember 45 litertől ajánlja. Azt mondják, hogy persze a 35 meg 37 liter kevés vizet fogyaszt és hogy ez mennyire jó lenne...de hogy pl akiknek már érzékenyebb bőrük van, azok rögtön észreveszik, mert nem mossa ki rendesen a ruhából a mosószert. A ruháknak meg normál esetben nem csuppogniuk kell a víztől hanem vízben kéne, hogy álljanak.
Egyébként tényleg köszi, nagyon tetszett a válasz :o)
A többieknek: Az esztergályos család mosógépe érdekelne! Milyen fajta?
Azt hiszem utsónak: igen én is kevesebb ruhát teszek a gépbe, csak így jó. :o(
Az új gép, amit meg venni fogok, már döntöttem, hátha érdekel Titeket:
az egy BOSCH MAXX6 gép. 45 lietert fogyaszt alapon és van rajta egy "spül plussz" gomb, ami kvázi a plussz vizet jelenti, ekkor + 8 liter vízzel mos. Meglátjuk!
Köszi mindenkinek!
Szép Napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!