Csak én vagyok finnyás vagy Ti tudtok víz nélkül mosni?
A problémám, hogy unalmast mondott a mosógépem (13 éves).
Újat szeretnék venni, de alig találni olyan gépet, ami 37l-nél több vizet használ.
Hihetetlen!!!6kg ruhához 37 liter víz?!? úgy hogy egyszer mos egyszer öblít, aztán öblítővel öblít. Ez a minimum... Ami mosásonként alig több, mint 10 liter víz...
Lehetetlen... A ruhák csak nedvesen forognak magukban, s ha kiveszem tuti ég büdös lesz...
A Miele az egyetlen, ami 59 liter vízzel mos, de az 250.000 ft :oS
Én vagyok finnyás vagy msának is akadt már ezzel problémája????
nem tudom a mienk mennyivel mos, de hetente 2x mosok és mivel a mosokonyhßaban külön ora van amit most cseréltek le 3 hónapja még csak 2 m3 viznél jár. nagyon csodálkozásra méltó , milyen kevés vizet használ el. én örülök neki, és mindig tiszta a ruha. soha nem büdös, és még nagyon csúnya foltok is kijönnek.
én azt gondolom hogy tudják a mosogép gyártok hogyan lesz tiszta a ruha. még soha nemhallottam azt hogy egy mosogép azért mos rosszul mert kevesebb vizet adagol.
szerintem nézz körül itt is, hátha találsz megfelelőt :)
(tudom, nem kapcsolódik szorosan a témához)
próbáljátok ki... én engedtem a kádba 37 liter vizet... egyszerre!!! nem 3 fele elosztva, ahogy a gép csinálja.
Beleraktam 6 kiló ruhát... elnyelte majdnem a teljes vizet...
Hangsúlyozom egyszerre 37 liter víz!!!
Nem is akarom elképzelni, hogy a 10 liter víztől mennyi ruha a 6 kilóból és mennyire lesz nedves, mert vizes tuti nem...
Nem tudom már melyik válaszoló írta, de neki üzenem, hogy:
szinte az összes új 6kg mosógép 35-37 lietr vízzel mos... sajnos... :S
Amikor valasztottam a gepemet, azt neztem, hogy energiatakarekos, es viztakarekos is legyen. Mert ez direkt mindenhol nagyban kivan irva. Ez a logikus, nem? Marmint, hogy minel kevesebbet fogyaszt, az a jo.
Vegyel jobb nevezetu mosogepet, pl. Bosch, es tuti soha nem lesz problemad. De ha mas nevezetut veszel se lesz vele gondod szerintem, a mosopor is nagyon fontos!!
Keress egy kozepes arkategoriajut, ne a legolcsobbat, ne a legdragabbat, es olyat, ami viz es energiatakarekos, hidd el tisztak lesznek a ruhak.
Ez igaz én is Boschban gondolkodom. De, a Boschtól mondta nekem egy szakember, hogy a mai mosógépek nagy problémája, hogy egyre kevesebb viezt használnak... Pontosabban megerősített e aggályomban...
Mondta, hogy igen, sajnos ez nagy gond, de csak egyre kevesebb lesz...
Nem tudom...én nem tudok víz nélkül mosni...
Nálam a következő kategória már kb a "szellőztető gép"...
De én azt nem értem, hogy átpréseli a piszkos, izzad ruhákon azt a csekélyke vizet, amit utána atöbbi ruhán is átprésel 600szor a kosszal meg az izzadsággal együtt... nem lesz tiszta a ruha.... na legalábbis én nem hiszek benne...
Marad a kannával töltöm hozzá a vizet verzió... :o(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!