Meddig igényes valaki és mikortól finnyás?
Az unokatestvérem egyfolytában azt mondja rám, hogy finnyás vagyok, én viszont őt tartom igénytelennek.
Hol van a határ a finnyásság és igénytelenség között?
Nem tudom, egyszerűen ezt mondja.
Én igénytelennek tartom, mert mindig koszosak az evőeszközök náluk, ő finnyásnak engem, mert így elmosom őket, mielőtt használom őket. Aztán szerinte az is gáz, hogy nem iszok utána a pohárból, de nem is fogok, amikor tudom, hogy nem az erőssége a fogmosás. Egyébként van 2-3 ember, aki után eszek/iszok+a kutyánk, de mindenki után nem fogok.
Aztán nem ülök rá nagyon máshol a wc-re, csak itthon, persze van 1-2 hely, ahol végszükség esetén ezt is megteszem. Ja, meg kádban sem nagyon vagyok hajlandó máshol fürödni, tusolni szoktam.
"Direktbe" természetesen nem, de ha véletlenül megnyalja a poharamat, kajámát, esetleg belenyal a számba, akkor nincs belőle semmi gond.
A kutyámnak nincs szuvas foga. "O.o"
Belenyal a szádba....:'D
Én azt mondom, hogy semmibajnins veled. Mondjuk eza "kutyámbelenyal a számba" dolog kicsit beteg...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!