Kire mondod, hogy "igényes", illetve "igénytelen"?
szerintem az is lehet igénytelen, aki naponta fürdik
szerintem az az igényes, aki törödik magaval, tehát nem mindegy neki hogy egy fehér nadrághoz fehér vagy fekete cipőt vesz fel, de ez csak egy példa, rendben legyen a frizurája, a körmei ápoltak legyenek, az arca rendben legyen, az öltözéke, tehát minden téren odafigyel önmagára
nagyon hosszú amit kérdezel ..
-higiénia alap, ez egyértelmű
-stílus az öltözködésben
-a maximális igényesség alatt értem a tetszőrzet rendben tartását is természetesen
-stílus a személyiségben, viselkedésben
-igényt várnék el szellemi téren is
kb ennyi asszem, aztán az egy másik kérdés, h éppen az esetem-e vag ysem, de attól még igényesnek lehet lenni
A büfögés nem igénytelen. Inkább azt mondanám, hogy tiszteletlenség. Az ismerősöd, aki azt mondta, hogy az nem igényes, aki nem a legutolsó divat szerint öltözik nem tini véletlenül? Mert ez elég gyerekes gondolkodásra vall.
Nekem az az igényes, amit leírtak a többiek már: tisztaság és ízlés.
Külső igényesség: ápoltság, tiszta, egyszerű ruházat
belső: önálló gondolatok, empátia, mások és önmagunk tisztelete, óvakodás a mai világ torz értékrendjétől
Nem tini az illető. De valóban fura gondolkodás. Sokszor megesik, hogy éppen a divat az igénytelen.
Én az egyszerűséget nem sorolom az igényességhez, extravagánsan is lehet valaki igényes, ha illik a stílusához és tudja viselni az adott ruhadarrabot. Azzal egyetértek, hogy meg kell külünböztetni külső és belső igényességet.
Az igénytelenség, akit nem érdekel, milyen visszataszító... pl koszos ruhák, dzsumbuj hónaljtájékon (mondjon bárki bármit, különösen visszataszító, pláne nyáron), koszos köröm, full zsíros haj, bűz...
Igényesség, amikor valaki foglalkozik magával, tiszta a ruhája, szép a haja, alkalomhoz illő a megjelenése...
Elvileg a szakadt harisnya, meg hasonlók is az igénytelenséghez tartoznak, de én imádok ilyeneket hordani, szakadt cuccokat, szerintem jól néznek ki, és ha emiatt megbámulnak, elmondhatom, hogy kilógok a tömegből:d De amúgy igényes vagyok, ügyelek a külsőmre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!