Igényes vagy igénytelen nőnek van rá több esélye, hogy megerőszakolják?
Velem megesett már, hogy csatakosan, fülledten, izzadtan, fáradtan, koszosan, stb. [edzés után nem volt melegvíz...] mentem hazafelé, és mégis megkörnyékeztek, néhány igénytelen senkiházi, és nagyon akarták a dolgot...
Szóval, ha valaki férfi és egy egysejtű is okosabb nála, akkor fölösleges esélyekről gondolkodni. Az agyatlanok mindenre másznak. Szerintem.
Szerintem aki megerőszakol valakit, az nem normális. Nem ezt nézi, hogy bejön-e a nő vagy nem. Hány olyan hír volt, hogy fejkendős-otthonkás 70-80 éveseket erőszakoltak meg...
Engem az háborít fel, hogy a tettükhöz képest milyen elenyésző börtönbüntetést kapnak. A nő/gyerek meg hordozza egy életen át a testi/lelki következményeket...
"Engem az háborít fel, hogy a tettükhöz képest milyen elenyésző börtönbüntetést kapnak."
Mennyit kapnak?
Egyébként meg kellene érteni, hogy a szabadságvesztésnek nem a büntetés az elsődleges célja.
A törvényeknek nem maga a büntetés a céljuk, hanem az, hogy visszatartsák az embereket bűncselekmények elkövetésétől.
A szabadságvesztésnek pedig az a célja, hogy azokat, akikre valamilyen oknál fogva nem hatnak a törvények elegendő visszatartó erővel, a társadalom többi tagja érdekében leválassza a társadalomról, vagy megnevelje.
Tehát nem az a lényeg, hogy a bűncselekményt elkövető személyek jól meg legyenek büntetve, mert rosszak voltak, hanem az, hogy a tettük súlyától függően vagy végérvényesen távol legyenek tartva az egészséges lelkületű személyektől a társadalom biztonsága érdekében, vagy pedig hogy olyan hatás legyen elérve, ami visszatartja őket újabb bűncselekmények elkövetésétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!