Múltkor láttam egy lányt, akinek szakálla és bajsza volt. Hogy lehet valaki ilyen igénytelen?
Kb 18 éves volt a lány, nem volt túl szép, túlsúlyos is volt, de az arca az nagyon szörnyű volt, mert szakálla volt és bajsza! És teljesen komolyan mondom, nem csak ilyen pár szál, hanem majdnem olyan sok, mint egy férfinak.
Néhány helyen le volt borotválva, de az is már félig kinőtt, több helyen meg több cm-es szakálla, bajsza volt.
És tényleg, rossz volt ránézni, nagyon csúnya volt szegény. Gondolom nem tehet róla, hogy lány létére szakállas, de akkor már tehetne ellene valamit, gyantázhatná meg borotválhatná.
Amúgy a haja is zsíros volt és korpás.
és téged ez mit érdekel?
mért nem törödsz amgaddal.. beszélj a tükörképeddel... és csinosisd magad... szánalamas-.- neki igy jó... nem fogja öt érdekelni hogy neked mi tetszik.elhiheted.
Egyszer engem is röhögtek szembe a bajszom miatt...szarul esett bevallom, aznap az önbizalmam zéróra esett vissza. Pedig csinos lány vagyok, nem vagyok csúnya, szép hosszú hajam van, nem korpás, nem zsíros. Aznap pont nem volt otthon szőkítőpor, nem tudtam kiszőkíteni(hamarabb nem akartam, hogy friss legyen). Ezek meg szemberöhögtek. Fogalmad sincs mit érezhet akkor az a lány.
törődj a magad dolgával mert ez így nagyon nincsen jól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!