Pár napja véres volt egy csaj széke a suliban, azóta azon röhög az osztály 90%-a, meg hogy milyen igénytelen lehetett aki "odamenstruált", és kutakodnak hogy vajon ki ülhetett ott. Csak szerintem gyerekes?
Remélhetőleg anonim marad az "elkövető".
Biztos hirtelen öntötte el a vér és úgy ázott át, vagy nem volt nála semmi erre az estre. Kellemetlen lehetett neki is.
Amúgy gyermeteg dolog ilyesmivel szórakozni, de hát a kamaszok még nem felnőttek...
Szerintem is szörnyen gyerekes.
A lányok viselkedése szégyenletes! Nekik megértőbbnek kellene lenniük, hiszen bármikor megeshet az ilyesmi akármelyik nővel.
A srácok még nyilván éretlenek, de őszintén nem tudom, milyen lány jár ilyen fiúkkal. Ez egy teljesen természetes dolog! Mármint a menstruáció.
Ha velem történt volna és esetleg látták volna az emberek és szóvá is teszik biztosan 15 perces szónoklatot tartottam volna arról, milyen idétlenek és jól lehordtam volna őket - miközben folyik a vérem. :D De komolyra fordítva, tényleg elképesztő ez a viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!