Azzal van gond, ha egy csaj jelöl be pasit iwiwen?
vicces azt látni hogy valaki ilyenen aggódik.
egy több ezer fös cégnek dolgoztam ahol az új belépöket oktattam egy napig. csinos fiatal nö vagyok, nagyrészt férfiak voltak az újbelépök, és egy 10 fös csoportbol 5 mindig bejelölt. szinte az arcukra sem emlékeztem, de még sem utasíthattam vissza öket, mert akkor mit szólnak, lehet még poénkottam is velük az oktatás alatt.
szóval akit ismersz nyugottan jelöld be.
Én idegen pasikat is bejelölök, általában örülnek neki.
Akkor is ha nem szólnak, megnézik ki jelöli őket és hízik a májuk tőle :DD
Nincs ebben semmi ciki. Ha pedig valaki azt hiszi akarsz tőle valamit, játszd a hülyét és mondd : én csak ismerősnek jelöltelek, nem értem miért olyan nagy dolog ez? másokat is bejelölök, ez az oldal arról szól. Miért te mit hittél? :)))
Én alapvetően abból indultam ki ennél a kérdésnél,hogy múltkor bejelöltem egy srácot,aki közel lakik hozzánk,és már beszéltünk is,és bulin odajött,és elkezdi:Láttam,bejelöltél iwiwen...és mindezt úgy,mint aki valami hátsó szándékot rejt emögött,szóval így sejtelmesen mosolygott hozzá,meg minden.Szóval nekem semmi hátsó szándékom nem volt ezzel.
mégis ezek szerint azt hiszik egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!