Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Pár napja véres volt egy csaj...

Pár napja véres volt egy csaj széke a suliban, azóta azon röhög az osztály 90%-a, meg hogy milyen igénytelen lehetett aki "odamenstruált", és kutakodnak hogy vajon ki ülhetett ott. Csak szerintem gyerekes?

Figyelt kérdés
Nem fa szék volt, hanem "párnás" (informatika terem) és úgy találta az egyik lány osztálytársam, hogy egy nagy foltban véres volt. Én is volt már hogy átáztam suliba, tudom milyen kellemetlen és én sem szóltam volna senkinek.. Tényleg igénytelenség ez? Vagy gyerekes? Mit gondoltok erről, hogy ennyire röhögnek rajta lányok is, és nem sajnálják egy cseppet sem azt a lányt, akinem "balesete" volt? Mással nem történt talán meg?.. 16L
2011. okt. 20. 17:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen gyerekes. Főleg lányoktól. Én utoljára általánosban láttam, hogy egy évfolyamtársamnak átázott, amikor először jött meg neki, de egy barátnőm mesélte, hogy ő is átázott már (nem suliban), pedig használt betétet. Lányoktól ez határozottan szemétség is. Fiúktól csak gyerekes.
2011. okt. 22. 21:35
 12/13 anonim válasza:

Hatalmas szemétség! Nem veled van a gond. Nagyon rendes csajszi lehetsz!

Nálunk az egyik osztálytársamra szálltak rá a LÁNYOK is, mert összevérzett egy széket az osztályteremben. Azzal a lendülettel szaladtam a termünkbe és letakarítottam azt a széket.

Szerintem ez nagyon gáz, most oké hogy esetleg a fiúk nem tudják nyilván hogy ez milyen rossz meg mivel jár, de azért a csajoknak megértőnek kellett volna lenniük. Bárkivel előfordulhatott a

2018. aug. 17. 20:52
 13/13 anonim válasza:
Előfordulhatott volna
2018. aug. 17. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!