Szerintetek, aki válogatós/finnyás annak is muszáj vendégségben venni azokból a kajákból, amitől egyébként sose enne meg?
Én úgy vagyok vele hogy ha valamit nem szeretek nem eszem meg,nem érdekel ha valakinek ez nem tetszik én sem várnám el hogy valaki letuszkolja azt a kaját a torkán amit én csináltam,de nem szereti.Az a hülye aki ezen megsértödik.
Viszont!Próbálok én is ugy lenni hogy azért ne mindenre mondjam hogy nem kérek,általában egy-egy dolog biztos van amit az ember megtud enni a kinálatból és tényleg meg lehet egyezni vagy olyat csinálni amit az ember szeret.Vannak azért olyanok akik tényleg tulzásba viszik a finnyáskodást,az sem jó.
Szerintem nem, ha kellő udvariassággal tudja visszautasítania.
Amúgy én bárhova megyünk, mindig szólok a vendéglátónak, hegy ne nagyon törje magát, mert én tejallergiás vagyok a férjem meg vega, inkább rendeljünk pizzát ha enni akarunk mindenképp :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!