Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szerintetek melyik a kíméletes...

Szerintetek melyik a kíméletesebb nedves dunsztolás, ha lassan melegítve, vagy ha gyorsan érem el azt a hőfokot, amikor aztán ráhúzza az üvegre a tetőt?

Figyelt kérdés
Sajnos, automatám nincs. Nem tudom, abban hogyan zajlik.

2022. jún. 28. 15:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ezt nem tudtam, hogy az automata milyen módon fűt fel. Azt gondoltam, hogy a lassú kíméletesebb, pedig a youtube-videókon nem ezt láttam. Okosabb akartam lenni mindenkinél. :)

Köszönöm, hogy eligazítottatok.

2022. jún. 29. 12:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Teljesen jól csináltad. Volt egy elképzelésed. De rákérdeztél.

Ha az a tapasztalatod, hogy elég ha a vákuum ráhúzza a fedőt, és te menet közben, már forró a cucc, úgy teszed rá a fedőt, akkor csináld úgy, ahogy szoktad. Én mikrobiológiai okokból nem így csinálom, de a te bevált tapasztalatoddal nem akarok vitába szállni.

2022. jún. 29. 14:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem menet közben teszem rá a fedőt! Látom, így is csinálják. Minden esetre a következő uborkaadagnál módosítok. Azért a mikrobiológia emlegetése részedről, szöget ütött a fejembe. Így csak az aerob mikroorganizmusokat nem engedem létezni, az anaerobok meg tobzódhatnak?
2022. jún. 29. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!