Lekvárt főztem, az egyik üveg a dunsztolas utáni napon habos lett. Akkor az kuka?
Figyelt kérdés
Csak 1 üvegben vettem ezt észre. Cseresznye lekvár, eleve habosan indult a főzés, de folyton szedtem le a tetejéről. Hab nélkül kerültek az üvegbe.2022. jún. 15. 14:58
1/3 anonim válasza:
Inkább sütnék hozzá palacsintát.
2/3 anonim válasza:
Ha azt töltöted be utoljára, akkor egyáltalán nem probléma, de egyébként is valószínübb, hogy csak összerázódott, ennyi idö alatt nem tud semmiféle romlás megindulni.
A helyedben még véletlen sem dobnám ki, mert fölösleges, de ezt használnám el elöször és nem várnék vele túl sokat.
3/3 anonim válasza:
Nálunk is szokott néha habos lenn,i ezek hamar megromlanak. Altalaban par napon belul azt az egyet kibontjuk es megesszuk, swmmi baja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!