Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hurka és kolbász sütése előtt...

Hurka és kolbász sütése előtt érdemes őket vizzel megmosni és szárazra törölni vagy nem kell?

Figyelt kérdés

tegnap 11:41
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Olyant még csak nem is hallottam,hogy valaki mosogatná ezeket..Ugyan mi értelme lenne?
tegnap 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Én pl. ha veszek húst lefagyasztom és utána kiolvasztom, sütés előtt mindig lemosom egy kis vízzel és aztán szárazra törlöm. Nem tudom, hogy más is csinál e ilyet, vagy ez tök hülyeség...:D
tegnap 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Utóbbi.
tegnap 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Semmi értelme, gasztronómiában amúgy is tilos húst mosni.
tegnap 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

2


A húst azt van aki lemossa..De az elvileg fölösleges.És csak higiéniai kockázatot jelent a hús logybolása..Nem is mosogatom.A hő fertőtleníti.Ha meg olyan szennyeződés lenne rajta ami szemmel látható és öblíteni kellene (mondjuk sz*r),akkor lehet,hogy nem is lenne gusztusom megenni.

tegnap 12:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
No akkor megint okosabb lettem, már érdemes volt ma felkelni...:D Köszönöm a segítséget, akkor ezentúl hagyom a hús leöblítését...
tegnap 12:29

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!