Hurka és kolbász sütése előtt érdemes őket vizzel megmosni és szárazra törölni vagy nem kell?
Figyelt kérdés
tegnap 11:41
1/6 anonim válasza:
Olyant még csak nem is hallottam,hogy valaki mosogatná ezeket..Ugyan mi értelme lenne?
2/6 A kérdező kommentje:
Én pl. ha veszek húst lefagyasztom és utána kiolvasztom, sütés előtt mindig lemosom egy kis vízzel és aztán szárazra törlöm. Nem tudom, hogy más is csinál e ilyet, vagy ez tök hülyeség...:D
tegnap 12:15
4/6 anonim válasza:
Semmi értelme, gasztronómiában amúgy is tilos húst mosni.
5/6 anonim válasza:
2
A húst azt van aki lemossa..De az elvileg fölösleges.És csak higiéniai kockázatot jelent a hús logybolása..Nem is mosogatom.A hő fertőtleníti.Ha meg olyan szennyeződés lenne rajta ami szemmel látható és öblíteni kellene (mondjuk sz*r),akkor lehet,hogy nem is lenne gusztusom megenni.
6/6 A kérdező kommentje:
No akkor megint okosabb lettem, már érdemes volt ma felkelni...:D Köszönöm a segítséget, akkor ezentúl hagyom a hús leöblítését...
tegnap 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!