Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kolbász sütése serpenyőben?

Kolbász sütése serpenyőben?

Figyelt kérdés

Vettem vákumcsomagolt debrecenit a sparban, és szeretném megsütni, de nem sütőben.

Tudom, ostoba kérdés, de serpenyőben hogy kell sütni? Honnan tudom, hogy kész van? Kis lángon kell?

Nagyon köszi...

jan. 21. 23:11
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Kis lángon fedő alatt egy kis zsírban, vagy olajban.

10 perc múlva megnézed, ha látod, hogy átsűlt, megfordítod, a másik oldalnak már elég kb. fele annyi idő.

jan. 21. 23:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!!
jan. 21. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Pici só az olajba! És sütés előtt szurkáld meg!
jan. 21. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Kicsit szurkáld meg, hogy ne durranjon ki, olaj a serpenyőbe, forró olajba a kolbászok, én nagy lángon szoktam sütni, többször átfordítva, nem kell neki sok idő, hogy szépen megpiruljon.
jan. 22. 00:17
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Érdemes bevagdosni és közepes lángon mehet,pici zsiradék alá.

Kis lángon csak fő.

jan. 22. 08:11
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

Az 1-es elég sok butaságot ír!

A debrecenit forró (NEM kis lángon!) olajban kell sütni, márcsak azért is, mert az már fött, nem kell átsülnie, csak felforrósodnia.

Ahogy a többiek írták, megszurkálod, megvárod, mire megsül, megfordítod, a másik oldalt ugyanígy és már eheted is.

jan. 22. 08:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat!!
jan. 22. 10:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi főzve szeretjük.

Anno a Balatonon, a strandon 1 pár főtt Debreceni, mustárral , kovászos uborkával, friss kenyérrel, 1 korsó sörrel mennyei volt!

👍😁

febr. 8. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!