Toast kenyérből hogyan tudok pirított kenyérkockát csinálni serpenyőben?
Figyelt kérdés
Kell alá olaj, vagy vaj? Ha igen, mennyi?
Fűszert, fokhagymát tegyek hozzá?
nov. 23. 10:44
2/4 anonim válasza:
A szeleteket lehéjazod (ez nem feltétlen szükséges, én jobban szeretem így), felkockázod, egy NAGY serpenyöt felforrósítasz, bele szórod a kenyérkockákat és állandóan rázogatva közepes lángon megpirítod tetszés szerinti barnára, arra azonban figyelj, hogy még valamennyit utána is pirul.
Amikor szerinted jó, tehetsz rá füszereket, azzal is rázd össze.
Zsiradék nem szükséges, de az elején tehetsz a serpenyöbe kevés olajat, és csak utána a kenyeret.
3/4 anonim válasza:
Én olívaolajat szoktam alátenni, és rozmaring-fokhagyma keveréke a fűszerezés :)
Vagy ha natúrban, akkor vajjal indítok.
4/4 A kérdező kommentje:
Mennyi vajat tegyek alá, hogy mindenhol érje rendesen, vagy csak itt-ott?
nov. 23. 16:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!