Befőzőautomata - mi az előnye a normál dunsztolással szemben?
Nincs befőzőautomatám és nem dunsztolgatok.
Teljesen higiénikusan elkészítem amit el kell készíteni, a pulton fejjel lefelé fordítva tartom félórát és megy a polcra a helyére.
A mosogatógép nem tudom hogy kerül a képbe.
Szoktak mosogatógépben és sütőben is dunsztolni...csak tudnám mi a baj a rendes, hagyományos dunsztolással?!
Szerintem egy felesleges, de legalábbis helyettesíthető gép a befőzőautomata. Kevés is fér bele, külön meg kell venni stb.
Akkor már a nagymamák által használt nagy lábassal csináld! Tökéletesen bevált a 20.században is :D
Lekvároknál, dzsemekeknél pedig valóban elég a fejre állítani.
Koleganőmnek van befőzőautomatája,gondoltam veszek én is ,de mindig elmaradt.
Közben vettem egy beépithető sütöt és leirásban van befőzés tartositás.
Rá is jöttem hogy a befőzőautomata és a sütő talán ugyan az.
Ki is probáltam.
Tartositószer nélkül 85 fokon 30 percig.
Alsó + légkeverés a gyári mélytepsibe öntöttem 1 L vizet és bele az üvegeket.
Illetve a Hogyan készül műsorban is volt konzervgyár uborka....
ott is 80-85 fokon 30 percig konzerválják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!