Szerintetek igénytelenség, ha mindent egyben mos valaki?
#10: tudod, vannak akiknek számít, hogy ne beszürkült, bolyhos, bűzlő öblítőszagú ruhákba járjanak. Én amikor egyedül éltem is szét tudtam magamra válogatni a ruháimat. A beszürkült fehér ruhákat valahogy nem találtam divatosnak soha….
De a stílusodból ítélve te semmin nem stesszeled szét magad…
"beszürkült, bolyhos, bűzlő öblítőszagú ruhákba járjanak. Én amikor egyedül éltem is szét tudtam"
Ez nem attol van, mert valaki egybe mossa a ruhakat, hanem attol, ha valaki béna és nem tud mosni. Ajánlom, hogy kicsit olvasgass utana a mosási technikaknak,mert valamit nagyon rosszuk csinálsz
Köszönöm, de az én technikákkal semmi gond nincs!
Az emberek 95 százaléka a fent említett állapotú ruhákban jár.
Persze, és te vagy az 5%, aki szerint mindenki h.lye, csak te vagy helikopter :D
Nem babám, te mosol sz.rul, nem a többség
15-ös,megis a te ruháid szürkülnek be és lesznek bolyhosak, nem másé :D
De persze mindjárt jön az, hogy neem neem a tieid, másé és te az utca embereről tudod hogy mos :D
Bemásolod azt a részt, ahol ezt írtam, hogy az én ruháim ilyenek?
Mielőtt beleállsz valamibe/valakibe meg kellene tanulni értelmezni az írott szöveget. Babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!