Hogy lehet valahol akkora kupleráj, hogy Szenteste nem találják meg a műfenyőt egy kicsi lakásban és fa nélkül ünnepelnek inkább?
Figyelt kérdés
Mindez egy elméletileg több diplomás értelmiségi családban.2021. márc. 31. 19:20
1/12 anonim válasza:
És csak most találták meg a gyakszit, hogy feltrollkodják!!!
3/12 anonim válasza:
Most a kölnit keresik de csak a covidirtó spray lesz kéznél.
4/12 anonim válasza:
Kéne szólni nekik, hogy most húsvét lesz, nem karácsony.
De a kérdésedre válaszolva: nem feltétlen kell ahhoz kupleráj, hogy ne találjanak meg valamit. Lehet eltették valami "jó" helyre, hogy megtalálják, mikor kell, és simán elfelejtették.
5/12 anonim válasza:
Nálunk alapvetően nincs kupleráj a házban, diplomám is van, mégis van hogy nem találok valamit, mert elfelejtem hova raktam. Nincs ebben semmi extra szerintem.
6/12 anonim válasza:
De egy 1,5 méteres műfenyőt??? Ahhoz nagy disznóól kell.
7/12 anonim válasza:
75%-os!
Neked fétised a lepontozás?
8/12 anonim válasza:
Az, hogy valaki diplomás, az nem azt jelenti, hogy van is köze az Élethez.
9/12 anonim válasza:
Vannak érdekes eltűnő dolgok....
Én egy kertes kádár-kockában lakok,viszonylag rend van. 3 éve kaptam egy ismerőstől egy pár síbakancsot(egyéb,alternatív felhasználásra).Tavaly nyáron kellett volna,sehol nem találtuk,a mai napig nincs meg. Egyszerűen nem tudom,hová tehettem el,nem egy kis valami,már mindent tűvé tettünk,-sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!