Ti mit tennétek a helyemben? (magyarázat lent! )
Nem tudom, másoknál mi van, de ha én csak hétvégente mosogatnék s törölném le a konyhapultot... Még naponta is kevés :) Igaz, mi szinte mindig főtt ételt eszünk, ilyen az étrendünk, a magtej is felfordulást okoz, a rengeteg zöldség megpucolása, a magok darálása is...
Megértem, hogy elmegy a kedved, igazából édesapádnak kéne megcsinálnia legalább a zömét, vagy ha úgy beszéli meg egy másik családtaggal, hogy ő csak főz, de a másik feladata a rendrakás, mosogatás, akkor azé, aki ezt vállalja. De normális körülmények között főzés közben részben elpakol, letöröl, elmosogat az ember, sok ételre vigyázni kell, de nem mellette állni folyton, vannak üresjáratok.
A háztartás már csak ilyen :) Mindennap van valamit csinálni.
Ha az apukád főz, akkor te mosogatsz és elpakolsz, anyukád meg port töröl és porszívózik. Valahogy így kellene beosztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!