Sachs Dolmar 120SI láncfűrészt hogy kell beindítani? magyarázat lent.
Örököltünk egy ilyen típusú láncfűrészt csak az a gond hogy nem tudom beindítani viszont mikor szervizbe volt egyszerre beindult. Az összes matrica lekopott róla így a kapcsolón nem tudom melyik a Start és a Stop állás.
Aki tudja hogy kell indítani kérem írja le részletesen.
bal oldat a billenő kapcsolót kapcsolt fel,a markolaton a ravaszt húzd be és a fekete gombot a markolaton nyomd be,utána elengedheted a ravaszt.
a szívató szerintem ott lesz bal oldat,add rá 2-3 berántást csinálj vele utána vedd vissza a szívatót és úgy rántsd be.
ha a fék nem működik vagy nem kapcsoltad be akkor vigyázz mert a lánc el fog kezdeni forogni mikor beindul.
ha beindult akkor utána adj gázt és a fél gáz ki fog ugrani és vissza áll alapjáratra.
ez az első indítás,mikor még hideg.
később már csak a billenő kapcsoló kell és bár ránthatod is be,ha netán nem indulna akkor a félgázt /ravasz,kis fekete gomb/ kapcsold rá.
meg van a gond és nem is kicsi.
hiányzik a billenő kapcsoló amit írtam,a helye mag van csak úgy tűnik elpárolgott.
itt a képen bejelöltem mi hiányzik.
ha beszerezted és bele raktad akkor fel kell kapcsolni úgy tudod majd indítani,a kis piros papír is mutatja a gépeden.
az első indításnál a teendőket pedig leírtam az első válaszomban most nem ismétlem meg.
és hogy kell beszerelni?
kell hogy legyen rajt valamit kábelvégződés?
Csak mert az enyémen nincs semmi
vezetékeknek vagy foglalatnak lenni kell bent a burkolat alatt.
ha más nem szedd le a vezetőt aztán vidd be a gépet egy kerti gépekkel foglalkozó szervizbe,meg csinálják neked gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!