Milyen láncfűrészt ajánlatos venni otthoni tüzifa vágáshoz?
stihl,husqvarna,makita
ezekben gondolkodj
talán a husqvarnával jönnél ki a legolcsóbban
nem tudom milyen átmérőben veszed meg a fát de 40-50ccmnek elég kéne lenni hozzá,szóval olyat nézz a márkákon belül.
Kérdés, hogy a fa, amit veszel, milyen.
Ha nagy rönkök vannak benne, olyan kell, ami elbír egy 60-80as vezetőt is akár. Mindenképp benzineset vegyél 240Q-hoz.
Stihl, Hitachi, Husqvarna, kb mind jó, de túlméretezni sosem árt. 20-30al többet fizetsz érte, de meghálálja később.
mondjuk egy 35cm láncos megfelelő lenne?, hasitva lennének a tüzifák, eleve úgy hozzák. Azokat kellene elvágdosni otthon a kertben. Nem tudom az elektromossal mennyire járnék jól olvastam olyat h igen csak eszi az olajat. Dehát azt a benzines is gondolom...
Előhfordulhat persze max 40cm átmérős tüzifa is...
hasított tűzifát már nem szoktak vágni.
hosszú neked vagy miért kell vágni?
akkor a legkisebb sthil is jó lesz ms170 is jó vagy ms 211.
husqvarnaból a 236,makitából a dcs3501.
anyagilag a husqvarna 236 éri meg legjobban meg a felsoroltak közül az a legerősebb is.
hus 236 néztem ki most akciós is, szóval a tüzifa, méteres hasított. Ezt feldarabolni, de előfordulhat hogy majd olyan 25-40cm átm. Fa is lesz. Gondolom nem akadály az sem neki..
Egyébként a husq 135 jobb? Arról mi a vélemény...
a 136 is jó neked de én maradnék a 236nál.
elektromosat én nem igazán csipázom,inkább benzinest javaslok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!