Milyen láncfűrészt ajánlatos venni otthoni tüzifa vágáshoz?
görcsnél? teljesen elveszitek a kedvem a favágástól:D
Azt néztem hogy tud felrántást csinálni, de hogy milyen erővel.. stb nem tudom elképzelni, mivel még életemben nem fogtam láncfűrészt.
az durva, és egyben életveszélyes meglepetés:D
Nézd ez ugye 38 ccm, bízom benne nem fog ilyen szenvedélyesen viselkedni a fűrész. Azthizsem oldal tartással direktbe ki fogom próbálni milyet üt ki a fürész, ha elkapja az élét valaminek.
Makitát, MTD-t nem ajánlod, de a Straust igen?
Én kis pénzű vagyok és szeretnék láncfűrészt, de Straust nem vennék.Vagy győzz meg.Komolyan kérdezem, mert érdekel.MTD tényleg sz@r, de a Straus-al egy kalap alá veszem. Makita miért rossz?
Gondolkozom otthonra láncfűrész vásárlásán, csak nem tudom milyet. Eddig egyetlen egyszer volt egy nagyárauházas elektromos láncfűrész a kezembe és ennyi. A kábele baromi zavaró.
Elkezdtem videókkal és leírásokkal ismerkedni vajon mi is lenne a jó nekem.
Nagyon ritkán használnám, kertbe főzéshez tűzifát aprítanék vele meg a ház körül meglévő akác, alma, meggy ilyesmi fákat vágnám vissza amikor épp úgy alakul.
Szóval tényleg ritkán venném elő és nem épp ipari tevékenységekhez, de már párszor megszívtam vacak barkácsgépekkel így a minőséget keresem ami inkább nagyobb mint kell nehogy cserbenhagyjon abban a fél napban amikor épp ráérnék dolgozni vele. Azért milliomos se vagyok :)
Az alábbi kettőt néztem ki eddig. Ki melyik választaná és miért? Köszi!
Makita EA5000P45E benzinmotoros láncfűrész (kb 150eFt)
Makita EA3500S40B benzinmotoros láncfűrész (kb 70eFt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!