Hitachi Cs33EB, vagy Matika EA 32001S láncfűrészt vegyem meg?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 06:43
1/9 geza81 válasza:
Mind kettővel nagyon jól jársz! Nekem Makitám van,én azt venném meg de a hitachi is nagyon jó gép már dolgoztam olyannal és prima volt...
2/9 anonim válasza:
Hitachi talán olcsóbb,kímélni kell,vagyis rendszeres karban tartás és nem erőltetni,a lánc legyen mindíg éles!!
Nekem elektromos van ,ha majd elromlik ,én is Hitachit veszek.(remélem)sok jót olvasni róla.
3/9 anonim válasza:
És ráadásul szép is:
5/9 A kérdező kommentje:
köszi!! Matikát választom.
2012. nov. 18. 20:03
6/9 Zsohár Imre válasza:
Jól döntöttél!40 éves Makitám(elektromos)még nem volt semmi baja.Peig évről évre ezzel vágom a tüzifámat.Ez még mechanikus (pumpás)olajzása van.
8/9 anonim válasza:
Mindenki a maga lovát dicséri!!!
Azért egy Japán ,vagy Svéd kisgépekhez nem nagyon kell reklám vagy kommentár.
Remélem a Makitád be fog vállni!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!! Ma jött meg a Láncos MAKITA EA 32001SB Remélem be fog válni! Erre az van írva: MADE IN JAPAN!!!!
2012. nov. 22. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!