Mért mindenkire nyáron jön rá a vethetnék?
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 15:20
1/9 anonim válasza:
Mert ekkor jön rá,milyen drága minden .Jobb lenne ha én magam is megtermelném azt,amit tudok ,és lehet .
2/9 A kérdező kommentje:
ühm
2013. júl. 29. 15:31
3/9 anonim válasza:
Mert nem tudják,hogy a legtöbb dolgot tavasszal kell.
4/9 anonim válasza:
Miért, rövid tenyészes borsót locsolás mellett simán lehet, dughagymát bármikor, retket, salátát meg hamarosan el lehet vetni. A cukkini már necces.
5/9 anonim válasza:
...de a kérdésre válaszolva szerintem unatkoznak így nyáron az emberek a szabadságukon és a kert ad nekik kikapcsolódást. Megérni nem éri meg ültetni, mert rengeteget kell locsolni, hogy látszatja is legyen. Jó kút nélkül tuti ráfizetés, csak annyi, hogy saját...
6/9 A kérdező kommentje:
Hát én ezt értem is, na mind1....csak mert nálam ez lemegy december május között...csak azért
2013. júl. 29. 21:28
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Kismillió oka lehet.
Kérdésedből úgy tűnik kritizálod ezen embereket. Nyilván sokan most kaptak észbe, most érnek erre rá, most jönnek rá, hogy jó lenne, ha a sajátjukat ehetnék, stb.
De képzeld, akadhatnak olyanok is, akik hozzád hasonlóan dec-május közt elintézik... viszont! Azóta "arattak" is, és ezáltal felszabadult hely van a kertjükben, amit szeretnének kihasználni, nem akarják parlagon hagyni egy kis időre sem.
Hát mondjuk ezért.
9/9 A kérdező kommentje:
Én nem akarok vitázni,sőt még jó is ,hogy kezdenek rajtam kívül mások is ráébredni ,hogy csak ér valamit a föld.....
csak unalmamban megkérdeztem, elvégre azért van ez az oldal...
Aki gondolja írjon ide valami tapasztatlatot,vagy ,hogy idén mi jött neki össze a kertben meg ilyenek...
2013. júl. 30. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!