Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Orrcsipeszt többféle méretben...

Orrcsipeszt többféle méretben lehet kapni, vagy csak egyféle méretben, és az jó mindenkire?

Figyelt kérdés
gondolom, nem olyan, h vásárlás előtt fel kell próbálni, nem túl kicsi vagy nem túl nagy-e. vagy igen?

2013. júl. 10. 16:39
 1/3 anonim válasza:
1féle méret van, egy normalis orrra jó:D nálunk van a csapatban pl egy kislany akinek nagyon pici orra van, neki nem mindegyik jó, de alapvetoen ha veszel, biztos jó lesz..
2014. júl. 25. 19:20
 2/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy van több méret, persze nem mindegyik márkából . Nálunk is van kislány, akinek a pici orrára csak valami extra kicsi jó. :D
2015. aug. 6. 22:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hát, én a pici lány témától eléggé távol állok, főleg mivel férfi vagyok. Jó lenne víz alatt háton és többféleképpen úszni, mozogni, lebegni, korlátok nélkül. Remélem, férfit is kiszolgálnak ilyen nők számára készített cuccal. :D
2015. aug. 6. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!