Anyukák ti mennyit takarítotok, csak én Gyűlölőm ennyire?
Akkor költözz el a p.csába.
Tudod mikor lennék egy olyan emberrel, aki ennyire "becsüli meg" a munkámat.
"nehogy már még munka mellet takaritson is."
??? Nála magától csinálódtak meg ezek a dolgok, mielőtt összeköltöztetek?
Nincs gyerekem, de jobban is érzem magam, hogy nem szültem 20 évesen egy olyan helyzetbe, ahonnan menekülni sem tudok.
Bár ez rajtad nem segít.
A helyedben akkor azon lennék, hogy találjak egy olyan melót, ami fizet annyit, hogy teljen egy külön albira, és lelépnék.
Az én páromat úgy nevelte az édesanyja, hogy minden a nő dolga.
Amikor összeköltöztünk, akkor szépen elmondtam neki, hogy egyenlő felek vagyunk, közösen fogjuk vinni a háztartást. Az elején nem tetszett neki, de tudta, hogy igazam van és csinálta ő is. Illetve becsüli a rendet, nem teszi tönkre, hiszen tudja mennyi munka van mögötte.
Egyszerűen beszélned kéne vele, hogy egyrészt segítsen be, másrészt vigyázzon rá, tiszteljen meg ennyivel.
Amíg otthon vagy a gyerekkel, érthető, ha te végzed a házimunkát amúgy. De onnantól kezdve, hogy visszamesz dolgozni 50-50% a fair. Én nem engednék belőle. Ott hibáznak a nők, hogy elfogadják a lusta párjukat és mindent megcsinálnak helyettük.
Ismerek olyan pasit, aki az első felesége mellett folyamatosan főzött, takarított szó nélkül. Most az új párja mindenben kiszolgája. Lehet az elején nem gond, de évek után szerintem nincs olyan nő, aki ne unna bele, hogy van még egy felnőtt gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!