Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért jó öblítőt használni...

Miért jó öblítőt használni mosáskor?

Figyelt kérdés

Soha nem használtam és szeretnék választ kapni erre, hogy miért jó használni, azon kívül hogy jó illata lesz a kimosott ruháknak. Vagy ez csak marketingfogás és csak az illatot fizetem meg 1-2000 forintért?

Esetleg kinek mi vált be?

2021. jún. 9. 07:18
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
42%

Én is próbáltam már ecettel, keveset öntöttem bele, kb. 1-2 cl lehetett, borzalmas ecetszaga lett mindennek, mehettek is egyből még egy kört a mosásban. :/

Én se értem, hogy csinálják...

2021. jún. 10. 10:56
 32/45 anonim ***** válasza:
45%
Ott valami gond lehet a mosógéppel vagy az öblítésével... ahol 2cl ecetet nem visz ki a víz, att bajok vannak... vagy a 2dl-t hívod cl-nek...
2021. jún. 10. 11:01
 33/45 anonim ***** válasza:
43%
#31: szerintem is a mosógépeddel van a baj
2021. jún. 10. 11:04
 34/45 anonim ***** válasza:
6%
A userrel van a baj.
2021. jún. 10. 11:17
 35/45 anonim ***** válasza:
63%

Vadonat új mosógép, soha máskor semmiféle probléma nem volt vele, kivéve annál az 1-2 alkalomnál amikor ecettel próbálkoztam. :))

És nyilván tudom a különbséget a cl és a dl között....

2021. jún. 10. 11:27
 36/45 anonim ***** válasza:
72%

Egyébként félreértés ne essék, imádom az ecetet, sok mindenre használom, takarításhoz csodaszer... de azért az már vicc kategória, hogy kvázi lehülyézzük azt, akinek egyetlen célra történetesen nem válik be. :DDD

Ez valami ecet-szekta, vagy mi? :D

(#31)

2021. jún. 10. 11:28
 37/45 anonim ***** válasza:
39%

Összefoglalhatjuk.:-)

1. ha fontos a ruhák puhasága, akkor használhatsz

a) öblítőt (ez esetben oda kell figyelni a hígításra és időnként ki kell tisztítani a mosógépet a lerakódó zsírréteg miatt)

b) ecetet (ez esetben NAGYON oda kell figyelni a hígításra, hogy ne legyen minden ecetszagú)

c) semmit (ez esetben oda kell figyelni az alapos öblítésre és a mosószer mennyiségére, hogy mosás végére a ruhában ne maradjon semmi).

2. Ha fontos az illat, akkor lehet használni öblítőt, mosóparfümöt, sima parfümöt, szekrényillatosítót igény szerint.

És most kezdjünk vitát a porszívóba való porzsákokról is. Meggyőződésem, hogy ott is hajba tudnánk kapni:-))

2021. jún. 10. 11:30
 38/45 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem egy ilyen élő vitapartyt kellene tartni ecetesek vs. öblítősök 😅😅

Két mosógép, két mosási szokás, és mehetne az adok-kapok 😂

2021. jún. 10. 12:58
 39/45 anonim ***** válasza:
59%
Én bedobnék egy guriga illatos WC-papírt is
2021. jún. 10. 13:17
 40/45 anonim ***** válasza:
71%

"Ez valami ecet-szekta, vagy mi? :D"

viccen kívül, van pár elvetemült ecet hívő itt gyakorin

2021. jún. 10. 14:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!