Miért jó öblítőt használni mosáskor?
Soha nem használtam és szeretnék választ kapni erre, hogy miért jó használni, azon kívül hogy jó illata lesz a kimosott ruháknak. Vagy ez csak marketingfogás és csak az illatot fizetem meg 1-2000 forintért?
Esetleg kinek mi vált be?
Én is próbáltam már ecettel, keveset öntöttem bele, kb. 1-2 cl lehetett, borzalmas ecetszaga lett mindennek, mehettek is egyből még egy kört a mosásban. :/
Én se értem, hogy csinálják...
Vadonat új mosógép, soha máskor semmiféle probléma nem volt vele, kivéve annál az 1-2 alkalomnál amikor ecettel próbálkoztam. :))
És nyilván tudom a különbséget a cl és a dl között....
Egyébként félreértés ne essék, imádom az ecetet, sok mindenre használom, takarításhoz csodaszer... de azért az már vicc kategória, hogy kvázi lehülyézzük azt, akinek egyetlen célra történetesen nem válik be. :DDD
Ez valami ecet-szekta, vagy mi? :D
(#31)
Összefoglalhatjuk.:-)
1. ha fontos a ruhák puhasága, akkor használhatsz
a) öblítőt (ez esetben oda kell figyelni a hígításra és időnként ki kell tisztítani a mosógépet a lerakódó zsírréteg miatt)
b) ecetet (ez esetben NAGYON oda kell figyelni a hígításra, hogy ne legyen minden ecetszagú)
c) semmit (ez esetben oda kell figyelni az alapos öblítésre és a mosószer mennyiségére, hogy mosás végére a ruhában ne maradjon semmi).
2. Ha fontos az illat, akkor lehet használni öblítőt, mosóparfümöt, sima parfümöt, szekrényillatosítót igény szerint.
És most kezdjünk vitát a porszívóba való porzsákokról is. Meggyőződésem, hogy ott is hajba tudnánk kapni:-))
Szerintem egy ilyen élő vitapartyt kellene tartni ecetesek vs. öblítősök 😅😅
Két mosógép, két mosási szokás, és mehetne az adok-kapok 😂
"Ez valami ecet-szekta, vagy mi? :D"
viccen kívül, van pár elvetemült ecet hívő itt gyakorin
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!