Miért jó öblítőt használni mosáskor?
Soha nem használtam és szeretnék választ kapni erre, hogy miért jó használni, azon kívül hogy jó illata lesz a kimosott ruháknak. Vagy ez csak marketingfogás és csak az illatot fizetem meg 1-2000 forintért?
Esetleg kinek mi vált be?
gyakorikérdések létét igazoló gyakorikérdés
Ha nem bűzölögne az a baromi sok műanyagszag, mindegy lenne.
Nekem csak az nem fér a fejembe, hogy miért csak az öblítő ennyire kardinális kérdés?
Megszámolhatatlan olyan emberrel találkoztam már, aki istenítette az ecetet, aki öblítőt használt azt meg egyenesen semmibe vette. De mellette több kg vakolatot tett az arcára, több liter testápolót kent magára, megszámolhatatlan kencét kent el.
Kérdem én: miért csak az öblítő káros? A testápolóban éppen annyi idegen anyag van, mintha fél kupaknyi öblítőt teszek 8 kg ruhához!
25: nem tudom, miért lett kardinális kérdés. Nevetségesen szánalmas az öblítőhasználat mentén véleményezni embereket. Akár használ valaki valamilyen lágyítót, akár nem, nyilván megvannak az érvei. Van aki a mosószert akarja semlegesíteni, másokat zavar, ha merev a ruha, megint mások illatfelhőben szeretnek járni. Én a bő vízben történő, többszöri öblögetésre és a diszkrét parfümhasználatra szavazok, mert kímélem a mosógépem, a ruháim, és nem szeretem az öblítők illatát, de az ecetét sem.
Ennyi. Ezzel senkinek sem kell sem egyetértenie, sem azonosulnia. Elvileg ez az oldal a tapasztalatcserére szolgálna, nem pedig arra, hogy egymást gyalázzuk akkora orbitális baromságok miatt, hogy ki mivel most és/vagy öblöget. :-)
#25: én pl minden felesleges vegyszert kerülök.
Najó a baba tusfürdőt használom fürdeshez szappan helyett, meg deo stiftet hogy ne büdösödjön be a hónaljam, de ennyi.
Nincs "testápolóm", naptej is max tengerparton kerül elő, nincs illatosítónk se a kocsiban, se a lakásban, se füstölőnk, a bútorokat sem kenegetjük szagos "bútorapolóval".
De nyilvan mindenki már, én amikor elmegyek egy Douglas mellett, vagy egy drogeria parfüm osztályához közelítek, elkezdek öklendezni, meg fulladni.
Látom, nagyon más irányba ment a topic. Aki veszekedni szeretne, kérem, az privátban tegye. A kérdésem szimplán érdeklődő volt, ezért nem kell egymásra ölre menni. A kulturált beszélgetés híve vagyok. Aki ennek nem tud eleget tenni, az lépjen ki innen.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Nem tudom, hogy ki pontozgatott le itt mindenkit. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!